REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Projekto „Šuolis“ filmavimas

Rinkimų aistras malšina TV3 televizijos rengiamo projekto „Šuolis“ dalyvių pasirodymai. Šou palikus Daliai Bilevičiūtei ir Vitai Jakutienei, toliau kovą tęs dar 10 dalyvių. Šiandien šuolininkai savo pasirodymus demonstruos drauge su profesionalais.

47

Rinkimų aistras malšina TV3 televizijos rengiamo projekto „Šuolis“ dalyvių pasirodymai. Šou palikus Daliai Bilevičiūtei ir Vitai Jakutienei, toliau kovą tęs dar 10 dalyvių. Šiandien šuolininkai savo pasirodymus demonstruos drauge su profesionalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji šuoliui ryžosi praėjusią laidą dalyvių gretų papildyti pakviesta Juozo Erlicko dukra Radvilė. Kaip sakė komisijos narys Kęstutis Autukas – „Skirtingą šuolį, skirtingom kryptim“ – nuo 5 m. aukštyje kybančio lieptelio kartu su profesionaliu šuolininku į vandenį paruošusi mergina komisijos nenuvylė.

REKLAMA

Rašytojas, poetas Juozas Erlickas šuolį paruošė drauge su Lietuvos čempionė Liucija Balsiene. Trenerė, daugelio čempionatų laimėtoja bei prizininkė šoko nuo 5 m. aukščio, o štai vos 4 laidoje dalyvaujantis J. Erlickas ryžoši šokti iš 7, 5 m. aukščio.

 

 

„Nėra su kuo šokt“, – skundėsi komisijos nario Igno Barkausko užkalbinta Elita Citovičiūtė. „Tai aš galiu šokti drauge“, – pasisiūlė profesionalus šuolininkas į vandenį. Duetas suvaidino pagrindinę vieno žymiausio visų laikų filmo „Titanikas“ sceną ir pademonstravo profesionalų „kritimą“ iš 7,5 m. aukščio.  

REKLAMA
REKLAMA

Deja, po puikių komisijos vertinimų, Elita pasiskundė perštinčia koja. Nepaisydama skausmų, gražuolė šypsojosi į kameras, ir, laidos vedėjui Mindaugui Stasiuliui pasiūlius, vėl šoko į vandenį. Šypseną greitai keitę susirūpinusi veido išraiška, mat, vos išlipusią iš baseino, merginą pasitiko greitoji. Šlubuojanti Elita buvo palydėta į greitosios medicinos pagalbos automobilį. 

Šokėjas Marius Gaižauskas drauge šokti pakvietė šuolininką Tadą Butautą. Duetas pademonstravo derantį šuolį nuo 5 m. aukštyje kybančio lieptelio.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rokenrolo dvasios įnešė pankiška šukuosena ir odiniu kostiumėliu pasipuošusi 64-erių Joana Bartaškienė. Itin pavojingą šuolį rankomis atsirėmusi į žemę aerobikos trenerė pademonstravo drauge su kadaise daugiakartiniu šuolio į vandenį čempionu Egidijumi Matuzevičiumi. Porelė komisiją sužavėjo itin jaunatvišku, efektingu pasirodymu. 

Praėjusį kartą prie iškritimo ribos atsidūręs Andrius Žiurauskas šįkart pademonstravo puikų šuolį. Lygeverčiai su jaunimo čempione šuolininke į vandenį nušokęs iš 5 m. aukščio, neseniai seneliu tapęs aktorius sulaukė, bene, aukščiausių komisijos vertinimo balų. 

REKLAMA

 

 

Projekto gražuole pavadinta Jolanta Leonavičiūtė į baseiną šoko persirengusi supermoterimi. Drauge su partneriu „supervyru“ ji pademonstravo sinchronišką šuolį ir pelnė puikius komisijos balus. Teisėjai porą įvertino 7 – 7,5 balo. 

Ugningą pasirodymą surengė imtynininkas Remigijus Morkevičius ir šuolio į vandenį čempionė Daniela. Drauge su partnere jiedu, tikrąja to žodžio prasme, šoko per ugnį. Komisija poros šuolį nuo aukščiausiai, 7,5 m. kybančio lieptelio įvertino net 9 - 10 balų. Viso projekto metu tokių aukštų įvertinimų dar nebuvo gavęs nė vienas projekto dalyvis. 

REKLAMA

 

 

Apie jauną šuolio partnerę svajojusį komiką Artūrą Orlauską prisijungimu prie pasirodymo nustebino žinoma trenerė Jolanta Rainienė. Duetas nuotaikingam šuoliui nuo 3 m. lieptelio ryžosi prie kojų prisitvirtinę po balionų puokštę.

„Artūrai, gal bijot? Vis 3 ir 3“, – per dantį komiką traukė laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis. Nepaisant aukščio komisija džiaugėsi dueto sinchroniškumu.

Iš visų dalyvių reperiui ir didžėjui Sezzy šįkart pasisekė labiausiai. Atlikėjas šuolį atliko su dviem šuolio į vandenį čempionais. Nuo 5 metrų šokusį trio komisija apytiksliai įvertino 8 balais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant puikių komisijos įvertinimų projektą „Šuolis“ šįvakar paliko komiskas Artūras Orlauskas, Iš pirmosios vietos Juozą Erlicką išstūmė ir projekto lyderiu tapo per ugnį šokęs imtynininkas Remigijus Morkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų