REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio NBA dvikovoje tarp „Houston Rockets“ ir „Cleveland Cavaliers“ netrūko vyriškos kovos. Jos viduryje – LeBronas Jamesas.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiojo kėlinio pradžioje teisėjai buvo priversti skirti Karalių Jamesą ir Patricką Beverley. Tačiau buvo „tik gėlytės“ lyginant su tuo, kas nutiko ketvirtojo ketvirčio pabaigoje.

REKLAMA

L. James ir „Rockets“ žvaigždė Jamesas Hardenas kovojo dėl kamuolio, pastarasis pargriuvo ant žemės. Atsidūręs ant menčių „Rockets“ lyderis spyrė „Cavaliers“ puolėjui į paslėpsnius. Žinoma, tai iššaukė audringą abiejų komandų reakciją „užsidirbo“ po techninę.

Hjustono krepšininkai sekmadienį namuose 18,3 tūkst. žiūrovų akivaizdoje po pratęsimo 105:103 (29:26, 21:21, 32:27, 16:24, 7:5 „Cavaliers“. Donatas Motiejūnas nugalėtojų ekipai pelnė 16 taškų.

33 taškais prie pergalės prisidėjo Jamesas Hardenas (8 sugriebti ir 3 perimti kamuoliai, 5 rezultatyvūs perdavimai), o LeBronas Jamesas savo sąskaitoje turėjo 37 taškus. Beje, Karalius Jamesas pratęsime likus žaisti 4,2 sekundės prametė abu baudų metimus. Visgi J. Hardeno spyris buvo stiprus?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų