REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėjas Jurgis Didžiulis išplatino asmenišką laišką savo gerbėjams.

Atlikėjas Jurgis Didžiulis išplatino asmenišką laišką savo gerbėjams.

REKLAMA

„Pirmasis mano solinis albumas „Intro/Extro“ neskirtas pardavimui. Geriausia, ką turiu, skiriu dalinimuisi. Jau dabar galite jo pasiklausyti, parsisiųsti ir įvertinti www.introextro.lt. Šį penktadienį, kovo 6 d., menų fabrike „LOFTAS“, kartu su draugais kviečiu į pirmą „Intro/Extro“ pasirodymą, kuriame gyva elektronika, kampuotos instrumentinės partijos ir kandūs tekstai susilies su inovatyviais, tarptautinio lygio apšvietimo sprendimais bei ypatinga scenografija. Įeisite be užmokesčio, o atsilyginsite #MokėkKiekVerta principu.

REKLAMA
REKLAMA

Norėjau sukurti albumą negalvodamas apie jo pardavimus. Norėjau, kad pinigai nediktuotų, kokia turi būti mano kūryba. Norėjau giliai ir nuoširdžiai ieškoti to, ką noriu juo pasakyti ir tai padaryti be komercinių nuogąstavimų. Muzika gali būti daugiau negu šiaip prekė. Dėl to teko viską padaryti kiek kitaip.

REKLAMA

Išleisdamas „Intro/Extro“ atsisakau jį parduoti. Jis yra laisvas. Juo galima laisvai dalintis, jį modifikuoti ir naudoti nekomerciniais tikslais. Raginu Jus pačius jį įvertinti ir paaukoti tiek, kiek Jūsų nuomone verta.

Nusprendžiau viešinti atskirus „Intro/Extro“ takelius ir atiduoti juos kitiems menininkams bei jų kūrybiniams projektams. Todėl, kartu su su draugais iš „Zip FM“ organizuoju konkursą, kuriuo raginu albumą (arba jo atskiras dainas) adaptuoti ir modifikuoti ar net paversti komerciniu. Jeigu taip įvyks - mielai dalinsiuosi uždarbiu 50/50.

REKLAMA
REKLAMA

Viešus albumo pasirodymus darysiu tik #MokėkKiekVerta principu. Į pasirodymą atėję žmonės bus raginami albumui skirti tiek, kiek jis atrodo vertas. Surinktus pinigus skirsiu vėlesniems pasirodymams. Taip kiekvienas apsilankęs pasirodyme investuos į ateinančių koncertų išlaidas, t. y. suteiks galimybę ir kitiems nemokamai patirti visą „Intro/Extro“ programą.

Taip elgdamasis tikiuosi, kad albumas sukurs gerokai didesnę, nei tiesiog piniginę, vertę ir bent truputį paveiks žmonių suvokimą

Tai darau, nes manau, jog viena didžiausių mūsų žmonijos problemų yra „šleiva“ vertinimo sistema, pagrįsta piniginės vertės ir rinkos ekonomikos dėsniais ir jau sunkiai apčiuopia gamtos turto ir visuomeninių ryšių svorį. Noriu ne tik apie tai kalbėti, bet ir kažką dėl to padaryti. Todėl sukūriau albumą, kuris yra pilnai suderintas su mano vertybėmis ir įsitikinimais.

Šis albumas – kaip mamos pyragas. Jį kūriau su meile. Sau ir saviems. Nuoširdžiai atiduodu geriausia, ką turiu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų