REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Praėjusį savaitgalį, vasario 27 – kovo 1 dienomis šalies keliuose įvyko 19 eismo įvykių, 2 žmonės tragiškai žuvo, 23 eismo dalyviai buvo sužeisti. Tarp sužeistųjų net 9 vaikai.

 Praėjusį savaitgalį, vasario 27 – kovo 1 dienomis šalies keliuose įvyko 19 eismo įvykių, 2 žmonės tragiškai žuvo, 23 eismo dalyviai buvo sužeisti. Tarp sužeistųjų net 9 vaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Utenos rajone, „Via Baltica“ kelyje Kaunas – Zarasai - Daugpilis., 145 km., esant blogom eismo sąlygom, šlapiai kelio dangai, rūkui, pusamžio Latvijos piliečio vairuojamas krovininis vilkikas „ Volvo“ su priekaba, kliudė ant važiuojamos kelio dalies gulėjusį pėsčiąjį, 28 metų vyrą. Dėl eismo įvykio metu patirtų sužalojimų bei daugybinių kaulų lūžių uteniškis paryčiais ligoninėje mirė.

REKLAMA

Šeštadienį apie 20 val.16 min. Mažeikių rajone. Grūstės kaime, „Dainų“ slėnio laukymėje, po automobiliu „Audi 100“ rastas prispaustas ir žuvęs 40-metis vyras. Tragiškas eismo įvykis įvyko išgertuvių metu, neblaivus kaltininkas sulaikytas, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Penktadienio vakare, apie 21.50 val., Kaišiadorių rajone, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, automobilis Peugeot 307, vairuojamas nenustatyto asmens, nepasirinko saugaus greičio ir atstumo, neatsižvelgė į meteorologines sąlygas, pirmojoje eismo juostoje atsitrenkė į priekyje važiuojantį automobilį „Chevrolet Nubira“, vairuojamą 37 metų vyro. Eismo įvykio metu buvo sužalotas Chevrolet vairuotojas, 37 metų keleivė ir 7 metų mergaitė. Sužeistieji buvo nuvežti į Kauno klinikas. Po eismo įvykio automobilis „Peugeot 307“ iš vietos nuvažiavo ir vėliaus buvo rastas sudegęs. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA

Ankstyvą rytą iš šeštadienio į sekmadienį Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje girtas vilnietis nesuvaldė vairuojamo automobilio „Mitsubishi Carisma“ , nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į skiriamąjį kelio atitvarą ir gatvės apšvietimo stulpą. 26 metų vairuotojui nustatytas kaklo slankstelio lūžis, 1,92 prom. girtumas. Vyras paguldytas į ligoninę.

Šeštadienį 14 val. 35 min. Panevėžyje įvyko tragiškas eismo įvykis, kurio metu buvo sužeistos keturios mažametės mergaitės.

30-metė Kupiškio gyventoja, vairuodama automobilį Alfa Romeo, važiuodama Klaipėdos gatve miesto centro link, reguliuojamoje sankryžoje, degant žaliam šviesoforo signalui sukdama į kairę, nepraleido priešpriešiais tiesiai važiuojančio automobilio BMW , vairuojamo 30-mečio panevėžiečio ir su juo susidūrė. Nuo smūgio Alfa Romeo atsitrenkė į prie šviesoforo stovėjusį automobilį Ford Galaxy. Eismo įvykio metu nukentėjo Alfa Romeo vairuotoja ir kartu važiavusios nepilnametės: 4 ir 6 metų mergytės ir dvi 10-metės mergaitės. Vairuotoja išleista gydytis namuose, visi 4 vaikai paguldyti į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio vidurdienį Klaipėdoje Panevėžio g. 9-metė mergaitė neatsargiai, ne pėsčiųjų perėjoje, iš už stovinčios transporto priemonės įbėgo į važiuojamąją kelio dalį, ir buvo partrenkta pravažiuojančio automobilio BMW, vairuojamo 23 metų klaipėdiečio. Mergaitė su kaulų lūžimais buvo pristatyta į ligoninę. Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia ypatingą visų eismo dalyvių dėmesį į vaikų saugumą keliuose. Prašome suaugusiųjų dar kartą priminti vaikams Kelių eismo taisyklių reikalavimus, pasirūpinti saugiu vaikų dalyvavimu eisme, atšvaitais, tinkamomis prisegimo priemonėmis.

Saugokime artimųjų sveikatą ir gyvybę keliuose!

Lietuvos kelių policijos tarnybos vyresnioji specialistė Marija Kazanovič

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų