REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje, SEB arenoje, surengtas antrasis Lietuvos sporto žurnalistų badmintono čempionatas. Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) ir „Teniso pasaulio“ surengtame turnyre jėgas išbandė 15 žiniasklaidos atstovų – 12 vyrų ir trys moterys.

REKLAMA
REKLAMA

Varžybų favoritais laikyti „Viasat Sport Baltic“ komentatoriai Romanas Buršteinas ir Maksimas Vojevodinas pateisino lūkesčius. Be pralaimėjimų įveikę grupių etapą, jie užtikrintai laimėjo ketvirtfinalio ir pusfinalio mačus bei iškopė į finalą. Tiesa, lemiamoje dvikovoje M. Vojevodinas pranoko praėjusių metų čempioną R. Buršteiną 21:12, 21:11. Prieš metus šių žurnalistų dvikovą ketvirtfinalyje laimėjo R. Buršteinas.

REKLAMA

Mače dėl trečiosios vietos TV3 žurnalistas Aurimas Tamulionis 11:8, 11:8 įveikė LŽS Sporto žurnalistų klubo pirmininką Tautvydą Vencevičių.

Moterų grupės dalyvės jau buvo užsitikrinusios prizines vietas, tad tereikėjo išsiaiškinti rikiuotę. Pirmąją vietą užėmė dvi pergales iškovojusi naujienų agentūros ELTA korespondentė Ingrida Petuchovaitė, antrąją – vieną pergalę šventusi lrytas.lt atstovė Lina Motužytė, trečiąją – Lietuvos tautinio olimpinio komiteto atstovė ryšiams su visuomene Goda Smilingytė.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos sporto žurnalistai patvirtino, kad yra ne tik besidomintys sportu, bet ir sportiški. Pernai įvykęs pirmasis badmintono čempionatas nebuvo tik susipažinimas su sporto šaka ir vienkartinis pabandymas. Badmintono vienas privalumų yra tai, kad jis yra nekontaktinė sporto šaka, todėl žaisti gali skirtingo sportinio pasirengimo varžovai, – sakė LSŽF prezidentas Gintaras Nenartavičius. – Dėkojame UAB „Teniso pasaulis“ už sudarytas galimybes žaisti, o LTOK – už prizus.“

Turnyro čempionams atiteko „Teniso pasaulio“ įsteigti įspūdingi krištolo prizai. Be to, visiems prizininkams įteikti LSŽF medaliai ir LTOK dovanos – sportinės aprangos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų