REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaziuko mugė su euru: iššūkiai ir naujovės

Žinių radijas

Penktadienį sostinėje prasidedant tradicinei Kaziuko mugei, rengiamai jau 411-ą kartą, mugės sumanytojas ir rengėjas Vytenis Urba „Žinių radijui“ pirmadienį sakė, kad euras mugei bus iššūkis, bet tai nenustelbs gausios jos programos.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmą kartą Kaziukas ateina su euru – tai šioks toks iššūkis ir pirkėjams, ir pardavėjams. Renginių, aišku, apstu ir daug. Visų pirma – tai tokie įdomūs renginiai vyks Rotušės aikštėje, ten įsikurs Kaziuko pastogė – didelis namas – bus įvairios degustacijos, ir lašinių, ir duonos. Rotušėje vyks įvairūs atrakcionai, koncertinės programos, šiemet atvažiuoja labai daug svečių iš tokių retų šalių kaip Ispanija, Prancūzija, Portugalija, Peru ir visos kaimyninės šalys dalyvauja šitoje šventėje“, - laidoje „Žvilgsnis“ kalbėjo V. Urba.

REKLAMA

Jis pasakojo, jog didelė naujiena – Kaziuko kinas – įsikurs Pilies ir Barboros Radvilaitės gatvių kampe.

„Bus galima pamatyti senuosius Kaziuko kadrus, taip pat tarybinių laikų filmuką iš Kaziuko, kuris buvo nufilmuotas Kalvarijų turguje. Prie Sereikiškių parko įsikurs pirtininkai, įsikurs veikianti pirtis, bus galima ir nusimaudyti. Maironio gatvėje bus Studentų respublika – tai Dailės akademijos studentai parodys savo išmonę“, - kalbėjo V. Urba.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pabrėžia, kad šiemet mugė modernėja:

„Kiekvienam pirkėjui bus pasiūlyta turėti skaitytuvus, bus galima atsiskaityti ir kortele. Bus įvairių keityklų, suvenyrų kioskas, išleisime Kaziuko pasą, bus galima siųsti atvirlaiškius, bus išleisti trys atvirlaiškių variantai, bus galima aktyviai bendrauti“, -teigė jis.

Parengė Ieva Kazlauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų