REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausio NKL savaitės žaidėjo titulas tik šiame sezone lygos duris pravėrusiam Raseinių „Rasų“ aukštaūgiui Karoliui Guščikui jau nelabai ką stebina. Po dviejų gerų mačų savaitgalį prieš Joniškio „Delikatesą“ ir Kauno „JAZZ-Diremtą“ 22 metų 205 cm ūgio puolėjas ne tik ženkliai pagerino asmeninę statistiką, bet ir trečią kartą šiame sezone buvo įvertintas savaitės žaidėjo apdovanojimu.

REKLAMA
REKLAMA

Per bendrai 67 aikštėje praleistas minutes rungtynėse su Joniškio ir Kauno komandomis, Alberto Vilimo auklėtinis surinko 77 naudingumo balus: pelnė po 20,5 taško, atkovojo po 15 kamuolių, atliko po 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo po 3,5 varžovo metimo. K. Guščikas krepšį iš dviejų taškų zonos atakavo įspūdingu 88 proc. taiklumu (15/17), baudas metė 85 proc. taiklumu (11/13).

REKLAMA

Rungtynėse su Joniškio „Delikatesu“ K. Guščikas pelnė 19 taškų, atkovojo 17 atšokusių kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 5 priešininkų metimus. Aikštę aukštaūgis paliko surinkęs 41 naudingumo balą.

Puikų pasirodymą „Rasų“ lyderis tęsė ir rungtynėse su „JAZZ-Diremta“. Aikštėje dominavęs krepšininkas įmetė 22 taškus, sugriebė 13 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 3 metimus. Jo naudingumo balas siekė 36.

REKLAMA
REKLAMA

K. Guščikas antrajame Lietuvos krepšinio divizione pirmauja pagal atkovotus kamuolius (9,7) ir blokuotus metimus (2,2), yra aštuntas tarp rezultatyviausių (16,4), o naudingiausių žaidėjų sąraše žygiuoja trečias (23,4).

Geriausiu NKL savaitės krepšininku taip pat pretendavo tapti Julius Kazakauskas (Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“), Paulius Petrilevičius (Marijampolės „Sūduva-Mantinga“), Evaldas Baniulis (Molėtų „Ežerūnas-karys”), Antanas Udras (Vilniaus „Perlas-MRU“), Andrew Fairas („Vilnius“), Šarūnas Kulevičius (Joniškio “Delikatesas”) ir Justas Nausėdas (Šakių „Zanavykas”).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų