REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Pakviesti moterį į pasimatymą tikrai nėra raketų mokslas. Jei merginai labai patinki, kaip bekviestum, greičiausiai, kad ji sutiks. Tačiau, jei moteris neina dėl tavęs iš proto, paklausdamas „ar norėtum su manimi išgerti kavos“, teigiamo atsakymo gali nesulaukti.

 Pakviesti moterį į pasimatymą tikrai nėra raketų mokslas. Jei merginai labai patinki, kaip bekviestum, greičiausiai, kad ji sutiks. Tačiau, jei moteris neina dėl tavęs iš proto, paklausdamas „ar norėtum su manimi išgerti kavos“, teigiamo atsakymo gali nesulaukti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kviečiant į pasimatymą, pirmiausia vertėtų pamiršti žodį „pasimatymas“. Venk šio formalumo. Pasiūlyk merginai ką nors kartu veikti, bet niekada jos nekviesk į pasimatymą. Šis žodis sukuria neigiamą įtampą. Moteris, eidama į pasimatymą, jaučiasi žengianti rimtą žingsnį. Tegul viskas būna paprasta ir neformalu. Nesiūlyk susitikti penktadienio ir šeštadienio vakarais. Tai tavo vakarai, kuriuos leidi su draugais. Kad mergina užsitarnautų šį laiką, ji turi įrodyti esanti to verta. Kita priežastis, kodėl netinka savaitės pabaiga, – moteris greičiausiai pati turės planų, taigi susitarti nepavyks. Palankiausias laikas pasimatyti – trečiadienio vakaras.

REKLAMA

Geriausia, jei dėl susitikimo susitartum iki jo likus pusdieniui. Su dauguma moterų tai nepavyks, jos apsimetinės kažką susiplanavusios. Tada susitark likus dienai iki pasimatymo. Viskas turi atrodyti natūralu, spontaniška ir be jokių kruopščiai parengtų planų.

Jei moteriai netinka susitikimo laikas, vieną kartą pasiūlyk kitą laiką. Jei netinka ir jis, pasakyk: „na, galbūt kitą kartą“ ir atsisveikink. Netapk moters tvarkaraščio elgeta, kuris priima viską, kas liko.

REKLAMA
REKLAMA

Jei kviesdamas į pasimatymą esi nuobodus, tai kokia tikimybė, kad jo metu būsi kitoks? Jokiu būdu neklausk merginos, ar galėtum ją pavaišinti pietumis. Arbata taip pat netinka. Nesakyk: „Susitinkam ir ką nors nuveiksim.“ Energingai ištark: „Susitinkam ir nuveiksim kai ką smagaus.“ Mergina greičiausiai pasidomės, kas tai per veikla, o tu atsakyk, kad jai patiks. Toks kvietimas ne tik padidins tikimybę, kad patelė sutiks susitikti, bet ir tave įpareigos nebūti nuoboda.

Kviesdamas merginą susitikti, apie vietą, į kurią kvieti, kalbėk aistringai. Sakyk, kad joje yra visame mieste antri pagal skanumą kokteiliai ar kad pro langus atsiveria tobulas vaizdas. Jei sukursi priežastį, dėl ko mergina norėtų susitikti, nuimsi atsakomybę nuo jos pečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat neklausk moters, ar ji nori su tavimi susitikti. Klausk, kokiu laiku nori tave pamatyti: „Labas. Šiandien pagalvojau apie tave – būtų smagu susimatyti. Tau labiau tinka rytojaus ar ketvirtadienio vakaras?“ Jei paklausi, ar mergina nori su tavimi susitikti, atsakydama teigiamai, ji jausis nemaloniai – pernelyg lengvai prieinama.

Puikus būdas pakviesti į pasimatymą yra pasiūlyti ne kažką kartu nuveikti, o tiesiog prie tavęs prisijungti: „Labas. Šį vakarą einu į „50 pilkų atspalvių“, prisijunk ir tu.“ Neįvilk visko į pasimatymo rėmus. Tegul pagrindinė susitikimo priežastis būna visai kita.

REKLAMA

Jei tariesi dėl pasimatymo, ir moteris sako: „Paskambink antradienį ir pažiūrėsim“, paskambink pirmadienį ir pasakyk, kad tavo antradienis jau užimtas ir gali su ja susitikti trečiadienį. Kitas variantas – pamiršk paskambinti antradienį. Susisiek su ja trečiadienį ir susitark dėl susitikimo ketvirtadienį. Jei mergina atsisako su tavimi susitikti, nepergyvenk. Atsisakė viena, neatsisakys kita.

Pažinčių agentūros „BALTAS ZEBRAS“ vadovas, knygos „SUVILIOK MOTERĮ“ autorius – Eidminas Zaksas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų