REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krepšinio dievukas Michaelas Jordanas peržengė slenkstį, kur renkasi milijardus žarstantys žmonės. Šešiskart NBA čempionas su „Chicago Bulls“ pirmąkart įsispraudė į „Forbes“ paskelbtą turtingiausiųjų žmonių planetoje sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, krepšinio žvaigždė kol kas yra to sąrašo apačioje ir užima 1741 vietą, tačiau milijardo JAV dolerių vertės turtas – nebloga pradžia.

REKLAMA

M. Jordanas per metus gauna apie 100 mln. dolerių iš „Nike“ bendrovės, su kuria sėkmingai bendradarbiaudamas pasauliui siūlo „Nike Air Jordan“ batelių kolekciją. Be to penkiskart naudingiausias NBA žaidėjas valdo 89 proc. NBA klubo „Charlotte Hornets“, šio vertė apie 700 mln. dolerių.

Turtingiausias NBA klubo savininkas yra Steve‘as Ballmeris. Buvęs „Microsoft“ vadovas praėjusią vasarą pirko „Los Angeles Clippers“ už 2 milijardus JAV dolerių. „Forbes“ sąraše jis su 21,5 milijardo dolerių turtu užima 35 vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Turtingiausias žmogus pasaulyje yra „Microsoft“ įkūrėjas Billas Gatesas. 16-ą kartą per 21-ius metus B. Gates atsiduria sąrašo viršuje. 2015 metais jo turtas sudaro 79,2 milijardo JAV dolerių. Carlosas Slimas Helu su 77,1 milijardo – antroje vietoje, o Warrenas Buffetas – trečioje su 72,7 milijardo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų