REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Microsoft“ mobiliųjų technologijų parodoje „Mobile World Congress“ pristatė du naujus išmaniuosius telefonus: „Lumia 640“ ir „Lumia 640 XL“, pasižymintį didesne ekrano įstrižaine ir aukštesnės kokybės vaizdo kamera.

REKLAMA
REKLAMA

„Su naujaisiais modeliais ir toliau tvirtiname savo pozicijas prieinamų išmaniųjų telefonų rinkoje. „Lumia 640“ ir „Lumia 640 XL“ mums padės inovacijas pristatyti dar didesniam kiekiui žmonių. Abu modeliai aprūpinti konkurencingais techniniais sprendimais bei inovatyviomis „Windows“ bei „Microsoft“ paslaugomis, leidžiančiomis pasiekti daugiau, būnant bet kurioje pasaulio vietoje ir bet kuriuo patogiu metu“, – bendrovės pranešime cituojama Jo Harlow, „Microsoft“ viceprezidentė telefonams.

REKLAMA

Naujuosiuose modeliuose veikia 1,2 GHz keturių branduolių „Qualcomm Snapdragon 400“ procesorius, 1 GB darbinės bei 8 GB vidinės atminties. Pastarąją „micro-SD“ kortelių pagalba galima praplėsti iki 128 GB. Taip pat telefonų savininkai galės gauti iki 30 GB nemokamos vietos debesyje „OneDrive“.

„Pastaruoju metu stebime, kad lietuviai atkreipia dėmesį ir dažniau renkasi „Lumia“ išmaniuosius telefonus sau ir savo artimiesiems. Šie naujieji modeliai patiks tiems, kurie už priimtiną kainą ieško sparčiai veikiančių ir puikiai fotografuojančių išmaniųjų įrenginių“, – sakė Dalius Nalivaika, „Lumia“ produktų vadovas Baltijos šalims.

REKLAMA
REKLAMA

„Lumia 640“ aprūpintas 5 colių įstrižainės HD ekranu, o, ieškantys didesnio vaizdo, gali rinktis „Lumia 640 XL“ su 5,7 colių įstrižainės HD ekranu. Pirmasis telefonas nuotraukas daro ir filmuoja per 8 MP galinę ir 1 MP priekinę kameras. „Lumia 640 XL“ patiks tiems, kurie nori aukštesnės kokybės fotografijų – jo gale įtaisyta 13 MP kamera su ZEISS optika, o priekyje asmenukėms ir „Skype“ pokalbiams skirta plataus kampo 5 MP kamera.

„Lumia 640“ parduodamas su 2500 mAh baterija, leidžiančia be pertraukos 3G tinkle kalbėti iki 17,5 valandų ar naršyti per „Wi-Fi“ tinklą beveik 11 valandų. „Lumia 640 XL“ dėl didesnio ekrano aprūpintas didesnės talpos 3000 mAh baterija, užtikrinančia iki 23,7 valandų pokalbių 3G tinkle ir 14,3 valandų interneto naršymo prisijungus prie Wi-Fi.

Abejuose telefonuose veiks „Windows Phone 8.1“ operacinė sistema, kurią šiemet bus galima atnaujinti į „Windows 10“. Taip pat šių modelių pirkėjai nemokamai gaus vienų metų „Office 365 Personal“ prenumeratą, leidžiančią naudoti naujausias „Office“ paketo programas („Word“, „Excel“, „PowerPoint“, „Outlook“ ir „OneNote“) tiek „Lumia“ telefonuose, tiek viename asmeniniame kompiuteryje. Pranešama, kad „Lumia 640“ ir „Lumia 640 XL“ Lietuvoje pasirodys antrąjį šių metų ketvirtį. Pirmojo kaina (be mokesčių ir subsidijų) sieks apie 159 Eur (LTE versija), o antrojo – apie 219 Eur (LTE versija). Telefonus bus galima rinktis iš baltos, juodos, oranžinės ir mėlynos spalvų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų