REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos spaudos konferencija (N. Gliaudelio nuotr.)

Vaidas Baumila ir Monika Linkytė atskleidė „Eurovizijos“ pasirodymo detales

Prie vaizdo klipo filmavimo gali prisidėti ir tu!

Atlikėjai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė surengė spaudos konferenciją, kurioje atskleidė pasirodymo tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse detales.

14

Atlikėjai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė surengė spaudos konferenciją, kurioje atskleidė pasirodymo tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse detales.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spaudos konferencijoje dalyvavę nacionalinės atrankos organizatoriai Andrius Giržadas ir Martynas Tyla atskleidė, kad trečiadienį į Lietuvą atvyksta „Eurovizijos“ organizatoriai iš Austrijos, kurie pradės filmuoti pirmąją atlikėjų prisistatymo vaizdo klipo dalį. Kovo 12 dieną Monika ir Vaidas išskris į Vieną, kur bus filmuojama antra vaizdo klipo dalis.

REKLAMA

Atlikėjai taip pat atskleidė, kad lankysis Baku ir Berlyne, kur tobulins dainavimo įgūdžius, šlifuos techninius pasirodymo štrichus.

Kovo 7-ąją, šeštadienį, duetas grįš į LRT sceną, kur vyks paramos koncertas. Jame pasirodys ir kiti žinomi Lietuvos atlikėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Rosita Čivilytė, Donatas Montvydas ir kiti.

„Norėtume į klipo filmavimą įtraukti savo gerbėjus, kurie mus palaikė ir mūsų klausėsi. Dainos žodžiuose frazė „one kiss“, todėl nusprendėme paskelbti konkursą, kuriame reiks bučiuotis“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Vaidas, atskleidęs, kad vaizdo klipas bus filmuojamas kovo 16 dieną. Dalyvavimo konkurse taisyklės – paprastos: tereikia nufilmuoti bučinį ir atsiųsti jį organizatoriams. Dešimt geriausių bučinių bus panaudoti būsimame klipe.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalo „Balsas.lt“ konferencijoje atlikėjai jau minėjo, kad „This Time“ bus sukurti tekstai vokiečių, prancūzų kalbomis.

Atlikėjų atstovai atskleidė, kad prie pasirodymo scenoje detalių dirba režisieriai Marijanas Staniulėnas ir Povilas Varvuolis. Jau žinoma, kad scenoje pasirodys šeši žmonės: du atlikėjai ir keturi pritariantys vokalistai. Kūrybinė „Eurovizijos“ komanda ragina ir visus Lietuvos dizainerius bei stilistus prisidėti prie Monikos ir Vaido įvaizdžio idėjų generavimo. Savo darbų pavyzdžius galite siųsti el.p.: [email protected].

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų