REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią vasarą Lietuvoje vyks du R. Europos paplūdimio tinklinio čempionato (EEVZA) etapai. Vilniuje, Credit24 arenoje gegužės 15-16 d. varžysis pajėgiausios regiono paplūdimio tinklininkės, o liepos 4-5 d. vyks vyrų čempionato etapas Lithuania Open.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Rygoje šeštadienį vykusio R. Europos tinklinio asociacijos suvažiavimo grįžęs Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas pasakojo: „Šiemet tikimės kaip niekad aukšto dalyvių lygio – 2015 metai yra įskaitiniai renkant pasaulinio reitingo taškus, reikalingus patekti į 2016 m. Rio de Žaneiro olimpiadą. Zoniniai čempionatai kaip EEVZA turnyrų prizininkams suteikia pakankamai daug taškų, todėl į varžybas turėtų suvažiuoti visas Rusijos, Lenkijos, Ukrainos, Latvijos ir kitų šalių tinklinio elitas“.

REKLAMA

„Mūsiškės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė taip pat dalyvaus EEVZA varžybose, joms reikia sezono pradžioje užsidirbti reitingo taškų, kad vėliau būtų kviečiamos į prestižinius Pasaulio taurės etapus Šveicarijoje, Rusijoje, Norvegijoje ir t.t. Tiek moterų, tiek vyrų etapai vyks pačiame Vilniaus centre, Credit24 arenoje prie Baltojo tilto, tad laukiame gausaus sirgalių palaikymo – šie metai mūsų sportininkams yra labai svarbūs“, - pridūrė M. Vasiliauskas.

Praėjusiais metais Vilniuje taip pat gegužės mėnesį vykusiame R. Europos čempionato moterų etape nugalėtojomis tapo Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė, o kita lietuvių pora Erika Kliokamanitė ir Monika Šalkutė iškovojo bronzos medalius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų