REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vėlus nesibaigiančios darbo dienos vakaras. Praviromis akimis snaudžiau lovoje su kompiuteryje atidarytais dokumentais. Vyliausi, kad sugebėsiu perskaityti juos prieš užmiegant, bet nuovargis laimėjo. Iš niekur išgirdau aukštakulnių kaukšėjimą. Išsibudinau mikliai, kaip budintis karys. Stačios akys greit rado to, gerą žadančio, triukšmo šaltinį. Tarpduryje stovėjo mano moteris. Gundančiai nusiteikusi, pasitikinti savimi ir velniškai seksuali. Pasipuošusi nauju apatinių komplektu, ilgomis kojinėmis ir nepadoriai aukštais bateliais. Puošnūs nėriniai subtiliai pridengė jos grožybes, o tarp ilgų kojų norėjosi kuo greičiau įsitaisyti. Tačiau ji niekur neskubėjo. Mėgavosi mano išalkusiu žvilgsniu. Lėtai nužingsniavo, palei lovos galą, prie mano lovos krašto. Grakščiai pasilenkusi paėmė kompiuterį ir lėtai apsisukusi padėjo ant grindų. Mačiau, kaip nėriniuota apatinių juostelė spraudžiasi tarp jos apvalių sėdmenų. Atsisukusi ji ištiesė delną: "Akinius". Pavergtas jos valdingumo klusniai atidaviau juos, o blausi šviesa kambaryje dar labiau išsiliejo.

REKLAMA
REKLAMA

Padėjusi mano akinius ant spintelės ji vėl atsigręžė ir sukuždėjo, lyg tai būtų paslaptis: "Kai kam rytoj - svarbi diena..." Nebyliai jai pritariau, o visos mintys apie rytojų jau buvo rytojuje. Aš buvau tik čia ir dabar. Norėjau dabar pat parversti ją ant menčių ir parodyti, kur plūsteli mano kraujas, kai ji šitaip elgiasi, bet... žaidžiau pagal jos taisykles.

REKLAMA

Ji užlipo ant lovos kaip katė. Peržengdama mane, lyg kliūtį, išrietė užpakaliuką beveik mano panosėje. Rodos, jau užuodžiau jos susijaudinimo kvapą. Ji perbraukė ranka mano, po antklode, ištiestomis kojomis žemyn ir aukštyn. Dar kartą taip pat tik per šlaunis. Aš ėmiau ranka glostyti jos minkštą užpakaliuką ir šlaunis. Tie kojinių nėriniai ir šilkinis švelnumas mane pasiutusiai jaudino. Ji grįžtelėjo atgal, į mane. Nusišypsojo ir, lyg ieškodama mano susijaudinimo įrodymo, vos liečiamai perbraukė per po antklode pūpsančią erekciją.

REKLAMA
REKLAMA

Mano klubai patys šoktelėjo aukštyn, lyg bejėgiškas prašymas. Ji spustelėjo tvirčiau. Per antklodę jos pirštai slydo aukštyn-žemyn mano stangriu peniu. Aš spustelėjau jai užpakaliuką ir pirštų galais broviausi į patį centrą, kur įlindęs, po apatiniais, užčiuopiau drėgmę. Aiktelėjusi nuo mano pirštų prisilietimo ji, pagaliau, ėmėsi drąsesnių veiksmų. Nutraukusi nuo manęs antklodę, ji išvadavo mano erekciją iš apatinių ir ėmė godžiai laižyti galvutę, pagrindą, sėklides. Galiausiai, sudrėkinusi visą, apžiojo savo švelniomis lūpomis ir čiulpė vis pažaisdama liežuviu. Tirpau iš malonumo. Nuvargusiu kūnu bėgiojo karštos malonumo bangos ir grasino išsilieti per tą mažą angelę, aplink kurią ji liežuviu suko ratus žiūrėdama man į akis. "Noriu tavęs" - kuždėjau tarp trumpų, gilių atodūsių, kai ji nėrė žemyn ant mano varpos. Kai ėmiau šauktis dievą, ji liovėsi. Pabučiavusi galvutę žvilgtelėjo į mane: "Aš noriu labiau".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tada atsitraukė,nusimovė kelnaites ir žaismingai metė man į krūtinę. Apžergė mano torsą, bet taip ir liko pusiau stačiomis. Atsisegė liemenėlę ir numetė kitoje lovos pusėje. Glosčiau jos kojinėmis įvilktas kojas ir virpėjau iš nekantrumo. Ji patenkinta savimi kedenosi plaukus ir stebėjo mano tviksinčią erekciją. Suėmusi už pagrindo įspraudė tarp savo drėgnų lytinių lūpų ir ėmė trinti savo klitorį. Naudojosi manim kaip žaisliuku ir mano kūnu bėgiojo elektra nuo kiekvieno jos virptelėjimo.

Garsėjant jos aimanoms vis stipriau gniaužiau jos kojas, mano kraujas kaito ir vis labiau norėjau įeiti giliau. Nieko nesakiusi ji vienu ypu slystelėjo mano kotu žemyn. Jos raumenukai suėmė mano penį kaip pirštinė. Labai drėgna pirštinė. Dar šiek tiek paspurdėjusi klubais ji ėmė šokčioti aukštyn-žemyn. Laikė tampriai, bet slydo lengvai. Vis greičiau, vis garsėjant jos atodūsiams. Jaučiau, kad ilgai netempsiu, o ji įsitvėrė man į pečius ir įsmeigusi akis tuo valdingu tonu liepė nesustoti.

REKLAMA

Iš paskutinių valios pastangų, suėmiau ją už liemens ir pasistengiau. Jos kūną nukrėtęs triukšmingas orgazmas pareikalavo iš manęs dar daugiau valios ir aš jau vos vos laikiausi, bet nenorėjau nutraukti jos malonumo. Galėčiau baigti vien stebėdamas jos maloniai virpantį kūną, bet negalėjau sau to leisti. Dusdama ji pati pakilo ir, vėl išrietusi užpakaliuką, apžiojo mano erekciją. Jaučiau, kaip virpa jos kūnas, koks karštas jos alsavimas ir kaip arti mano orgazmas. Po poros maloniai kankinančių akimirkų mano sėkla iššovė jai į burną.

Kruopščiai viską nulaižiusi nuo mano super jautraus organo, atsitraukė ir susirietė šalia. Jos kūnas vis dar virpėjo, o karšti atodūsiai kaitino mano įsijautrinusią odą. Bučiavau jai viršugalvį, jos kvepiančius, išsitaršiusius plaukus ir susiėmės už galvos laukiau, kada vėl paduos kraujo į smegenis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų