REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Daugiau nuveiksite, jei mažiau pagalbos tikėsitės iš aplinkinių. Kita vertus, patys taip pat nepiktnaudžiaukite niekieno kantrybe, nes galite likti vieni.

 Avinas Daugiau nuveiksite, jei mažiau pagalbos tikėsitės iš aplinkinių. Kita vertus, patys taip pat nepiktnaudžiaukite niekieno kantrybe, nes galite likti vieni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pavojingas laikas. Kas nors darbe pasistengs rasti jūsų klaidų ir apie tai informuoti vadovą. Nesitikėkite nieko gera iš vadovybės, tad venkite kreiptis su prašymais, pasiūlymais ir apskritai kristi į akis.

REKLAMA

Dvyniai Netikėtumai neišvengiami. Vis dėlto nesutrikite, kai pasirodys, kad kas nors nesilaiko susitarimo, išduoda ar net parduoda. Netikėtas manevras gali apstulbinti jūsų priešus, konkurentus, suteikti jums tam tikro moralinio pranašumo ir laiko rimtesniam sprendimui priimti.

Vėžys Pasistenkite likti nuošaly. Niekam neleiskite naudotis jūsų įtaka ir autoritetu. Netinkama diena jokiai svarbiai veiklai ir sprendimams, naujiems darbams pradėti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nesiblaškykite, bet ir venkite kategoriškų apsisprendimų – suklysite spręsdami, kur link jums reikia judėti. Bus nemenka traumų, konfliktų tikimybė. Mokėkite skirti provokacijas, kad dėl kovos už valdžią, įtaką neprarastumėte sveiko proto.

Mergelė Apgaulingas metas: viską darysite tik geriausių paskatų vedami, tačiau aplinkiniams (sutuoktiniui, vadovui, kolegoms) atrodys kitaip. Nepykite ant jų, tik pasiūlykite rimtai pasikalbėti vėliau.

Svarstyklės Galite būti perdėtai agresyvūs ar tiesiog nervingi bendraudami – tik laimėsite, jei šiandien vengsite susitikimų su svarbiais asmenimis ar būsite santūrūs, pagarbūs su tais, nuo kurių priklauso jūsų gerovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Vargu ar pavyks tinkamai apsispręsti – nepasiduokite jokiems raginimams, spaudimui iš šalies ar iš aukščiau. Jums naudinga vilkinti situaciją. Būkite atidesni nuotaikoms šeimoje.

Šaulys Pataupykite jėgas ir nesivelkite į jokius konfliktus darbe, ambicijos – blogas patarėjas. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, jų interesams.

Ožiaragis Gali žlugti svarbus reikalas dėl partnerių, kolegų kaltės arba jei nepaisysite taisyklių. Nesitikėkite teisingumo jūsų atžvilgiu nei namie, nei darbe. Būkite atidesni sveikatai. Pasisaugokite vagių.

REKLAMA

Vandenis Stenkitės mažiau nerimauti, įtarinėti partnerius, sutuoktinį, jei neturite konkrečių kaltės įrodymų. Deja, nuojautos gali ir apgauti, o teisingos informacijos iš draugų ar aplinkinių taip pat bus sunku gauti. Nieko neprarasite, jei nesiimsite smerkti, – tik tuomet viską teisingai suprasite.

Žuvys Pasistenkite atsipalaiduoti, kad galėtumėte tinkamai įvertinti situaciją. Padėtis nėra lengva, nes daug kas erzins, provokuos. Būkite itin apdairūs tvarkydami finansinius reikalus.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų