REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos fiksuotojo telefono ryšio rinkoje įvyko jėgų persiskirstymas: antras pagal abonentų skaičių šalyje fiksuotojo telefono ryšio operatorius „CSC TELECOM“ įsigijo bendroves UAB „Telekomunikacijų grupė“ ir UAB „Digitela“. Pasak „CSC TELECOM“ direktoriaus Maksimo Staškūno, investicijas lėmė bendrovės siekis plėstis ir auginti klientų skaičių.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „CSC TELECOM“ įsigijo 100 proc. UAB „Telekomunikacijų grupės“ bendrovės akcijų ir perėmė visus UAB „Digitela“ klientus. M. Staškūnas sako, kad „CSC TELECOM“ šiuo metu aktyviai veda derybas ir su kitomis šioje rinkoje veikiančiomis bendrovėmis, siekdama jas įsigyti.

REKLAMA

„Jau kurį laiką fiksuotojo ryšio paslaugų rinkoje pastebima tendencija – stambieji žaidėjai perka mažuosius, kurie neišgali investuoti į savo verslą, kad išliktų konkurencingi. Tai yra naudinga visoms pusėms – stambieji žaidėjai gauna galimybę plėstis, mažieji žaidėjai, kuriems tampa sunku siekti pelno ir patenkinti išaugusius klientų poreikius, gali patogiai pasitraukti iš rinkos, o klientai gauna įvairesnes, geresnės kokybės paslaugas. Manome, kad operatorių skaičiaus mažėjimo tendencija išliks ir ateityje“, – sako „CSC TELECOM“ vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak M. Staškūno, esami „Telekomunikacijų grupės“ ir „Digitelos“ klientai pajus teigiamą pokyčių naudą. „CSC TELECOM“ jiems pasiūlys modernias, kokybiškas paslaugas, kurių ankstesnės bendrovės neturėjo galimybės teikti. Klientai taip pat turės galimybę naudotis naujais lanksčiais mokėjimo planais, geriau atitinkančius jų poreikius.

Bendras fiksuotojo telefono ryšio paslaugų abonentų skaičius Lietuvoje 2014 m. III ketvirčio pabaigoje siekė 590,4 tūkst. abonentų. „CSC TELECOM“ abonentų skaičius per šį laikotarpį siekė 19 tūkst. vartotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

UAB „CSC TELECOM“ Lietuvoje vykdo veiklą nuo 2003 metų. Įmonė priklauso Estijos įmonių grupei „Top Connect OU“, kuri nuo 2000 metų plečia savo veiklą Baltijos šalyse ir šiuo metu užima lyderiaujančias pozicijas fiksuotojo ryšio ir kompleksinių telekomunikacinių paslaugų rinkoje, sakoma bendrovės pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų