REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 5 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų.

Avinas Būsite nusiteikę filosofuoti, gvildenti globalias problemas, mokyti aplinkinius. Lengviau ištversite ir kitų moralus, noriai diskutuosite. Galite pakeisti nuomonę apie save, sustiprinti savo autoritetą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite ne juokais įklimpti dirbdami suplanuotus darbus. Galbūt susidursite su biurokratinėmis kliūtimis, keistais draudimais. Mėginimas juos apeiti išvargins ir naujus planus tikriausiai teks peržiūrėti ar atidėti.

REKLAMA

Dvyniai Neblogai seksis tiek profesiniai, tiek visuomeniniai reikalai, lengvai prisitaikysite įvairiose situacijose. Džiaugsmo suteiks flirtas, meilės nuotykis arba susitikimas su išsiilgtu bičiuliu, sena drauge. Tik neturėkite per didelių lūkesčių.

Vėžys Jausite keistą nepasitenkinimą, sunku bus bendrauti netgi su artimais ir mylimais žmonėmis. Galbūt ramybės neduos kokia nors nemaloni paslaptis arba pasklidusios apkalbos. Neeikvokite jėgų abejotiniems užsiėmimams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nesidžiaugsite, jei per daug tikitės iš kitų. Būsite tokie emocionalūs, kad galite pašnekovų neišklausyti iki galo ir dėl to ko nors nesuprasti. Apskritai jums labiausiai norėsis komforto, ramaus atsipalaidavimo. Suteikite sau tai, jei tik galite.

Mergelė Tikėtina, kad teks grąžinti skolą arba dėl ko nors derėtis, tarpininkauti. Galbūt įsigysite daiktą, kurį buvote iš anksto suplanavę. Aplinkinius nustebinsite savo pasiryžimu stipriai keisti išvaizdą arba gyvenimo būdą.

Svarstyklės Turėtų neblogai sektis darbai, susiję su reklama, prekyba, apdaila, mokslu. Jei susitiksite su įdomiais žmonėmis, paklauskite jų nuomonės jus dominančiu klausimu. Galbūt su kitų pagalba rasite aktualų atsakymą ar sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikriausiai nelengvai seksis įgyvendinti planus. Daug kas priklausys nuo tvirto pasiryžimo ir kitų žmonių pritarimo. Nebūkite nervingi namie, nes taps tikrai nelinksma, jei artimuosius išvesite iš pusiausvyros.

Šaulys Šiandien nestigs darbo ir bendravimo – kuo populiaresni esate, tuo jo bus daugiau. Labiau saugokite savo atžalas nuo galimų pavojų ir patys atsakingiau rinkitės laisvalaikio pramogas. Nepainiokite darbovietės su pramogų arena, venkite aferų.

Ožiaragis Diena bus kupina rūpesčių. Kas nors gali sutrikdyti jūsų sumanytą planą, ir reikalai judės gana lėtai. Didesnį dėmesį skirkite sveikatos ir grožio profilaktikai. Turėtumėte intuityviai pajusti, ko reikia įvaizdžiui pagerinti.

REKLAMA

Vandenis Nors konkurencija visose srityse gali atrodyti didžiulė, jūs būsite gana patrauklūs publikai, kolektyvui. Svarbu nepasiduoti blogai įtakai, neįsivelti į avantiūras, dėl kurių vėliau tektų gailėtis, teisintis ar netgi bylinėtis.

Žuvys Neišpūskite kiekvienos menkos problemos, vadovaukitės blaiviu protu. Pasistenkite nesugadinti brangių jums santykių beprasmišku ginču, pavydo scena. Be reikalo neišlaidaukite.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų