REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Toronto Raptors“ vidurio puolėjo Jono Valančiūno pastangos sustabdyti besiveržiantį krepšio link LeBroną Jamesą virto perniek. Lietuvis grubiai pargriovė „Cavaliers“ lyderį ant žemės, susigriebęs pasiūlė ranką, kad padėtų atsikelti, tačiau tai nuo nesportinės pražangos jo neišgelbėjo.

REKLAMA
REKLAMA

J. Valančiūnas pelnė 26 taškus ir atkovojo 11 kamuolių, tačiau „Raptors“ ekipos tai neišgelbėjo – namie pralaimėta 112:120.

REKLAMA

Incidentas įvyko iki trečiojo kėlinio pabaigos likus žaisti kelias sekundes. L. Jamesas stengėsi pranerti po dešinę lietuvio pusę, tačiau Jonas abiem rankomis, regbio veiksmu apsukęs nutrenkė Karalių ant žemės. Vidurio puolėjas ketino atsiprašydamas padėti varžovui atsikelti, tačiau NBA žvaigždė nebuvo nusiteikęs tokiam mandagiam gestui ir atstūmė pagalbos ranką.

Peržiūrėję vaizdo įrašą teisėjai lietuviui skyrė nesportinę pražangą, tačiau leido jam likti rungtynėse. NBA lygos atstovai dar kartą peržiūrės minėtą incidentą ir spręs, ar skirti papildomą bausmę. Neseniai L. Jamesui specialiai į paslėpsnius įspyręs Donato Motiejūnų komandos draugas Jamesas Hardenas buvo diskvalifikuotas vienerioms rungtynėms.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių J. Valančiūnas žurnalistams kalbėjo, kad tikrai nenorėjo sužeisti NBA žvaigždės: „Nenorėjau sužeisti LeBrono, norėjau tik sustabdyti, kad nedėtų kamuolį iš viršaus. Tik tiek. Nieko asmeniško.“

Keliskart perklaustas, lietuvis akcentavo, kad norėjo tik apsaugoti savo krepšį. „Stengiausi apsaugoti savo krepšį ir nesvarbu, kokiomis priemonėmis. Lengva pražanga jo nebūtų sustabdžiusi“, - teigė J. Valančiūnas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų