REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusios „Marussia“, dabar „Manor“, komandos atstovai patvirtino, kad ekipa dalyvaus pirmose šių metų F-1 sezono lenktynėse Melburne. Pastarųjų teigimu, modifikuoti bolidai į Australiją bus išskraidinti šios savaitės gale, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Per pastaruosius šešis mėnesius buvo tokių momentų, kai visiškai nežinojome ar pasieksime šį etapą“, – sakė „Manor“ sporto direktorius Graeme‘as Lowdonas.

REKLAMA

„Su malonumu noriu pranešti, kad dėka daug ir sunkiai dirbusių žmonių esame vėl pasiruošę lenktynėms. Paskutiniai keli mėnesiai buvo tikrai įdomūs. Ypač norėčiau padėkoti sirgaliams už jų palaikymą“.

„Manor“ šių metų sezoną pradės su modifikuotu 2014 m. bolidu, kuris atitinka visas 2015 m. taisykles. Vėliau komanda ketina naudoti visiškai naują bolidą.

Komanda taip pat atskleidė, kad pagrindiniu ekipos investuotuju tapo Didžiosios Britanijos energetikos kompanijos „Ovo“ vadovas Stephenas Fitzpatrickas. Tuo tarpu buvęs „Sainsbury's“ generalinis direktorius Justinas Kingas paskirtas laikinuoju komandos tarybos pirmininku.

REKLAMA
REKLAMA

G. Lowdonas prasitarė, kad ekipa su šių metų sezonui skirtu bolidu dar turi įveikti privalomus avarijos testus.

„Mes ketiname atlikti tam tikrus avarijos testus šią savaitę. Liko tik keli testai, kuriuos dar turime įveikti.“

„Laiko tarpas, per kurį turėjome paruošti bolidą, buvo labai mažas. Tačiau tikimės, kad viskas bus gerai. Bolidai yra paruošinėjami Dinningtone esančioje bazėje. Kol kas viskas vyksta pagal grafiką. Pagrindinis siuntinys bus išsiųstas penktadienį. Likusius krovinius išsiuntinėsime iki pat paskutinės minutės.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų