REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Neištikimybė įvardijama kaip vienas baisiausių, santykius griaunančių aspektų. Pripažinkime, juk žinios apie mylimo žmogaus nuėjimą kairėn sužeistų širdį ir stipriai užgautų jausmus. Paprastai neištikimybę savo antrajai pusei atleidžia ir su tuo susitaikyti sugeba tik nedaugelis porų.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi Harvardo universiteto psichologijos dėstytojai teigia, kad neištikimybė turi ir savitų pliusų. Ar galite tuo patikėti? Kyla klausimas, kokie gali būti to dalyko pliusai? Jei norite būti kūrybingesni, mokėti greitai mąstyti ir išsisukti net iš pačių kebliausių situacijų – neištikimybė gali jums padėti tobulinti šiuos įgūdžius. Kitaip tariant – ji išlaisvina mintis iš standartinio mąstymo rėmų ir padeda atsiskleisti jūsų kūrybingajai pusei.

REKLAMA

Taip pat psichologai pabrėžia, kad slaptas romanas turi įtakos ir darbo našumui, už kurį atsakingi tam tikri smegenyse esantys centrai. Mat užmezgus slaptus santykius gyvenimo partneriui už nugaros pagerėja darbo našumas, per dieną sugebame atlikti kur kas daugiau naudingų darbų nei įprastai. Žinoma, net ir nustatę šio dalyko naudinguosius aspektus, kitaip tariant – pliusus, mokslininkai anaiptol neskatina jūsų būti neištikimų. Toks poelgis juk stipriai įskaudintų antrąją pusę. 

Jei vis dėlto nusprendėte taip pasielgti, visada apsvarstykite antrąją medalio pusę ir mintyse užduokite sau klausimą – ar dėl anksčiau minėtų aspektų verta aukoti gražius ir darnius santykius? Viskas priklauso tik nuo jūsų!

„Suaugusiems.lt“ – Erotinės prekės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų