REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 29-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje „BEKO-LKL Žvaigždžių dienoje 2015“ spindės ryškiausios Lietuvos krepšinio žvaigždės. Šventėje šiemet debiutuos ne tik jungtinės Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos akistata su BEKO-LKL rinktine, bet ir neprognozuojamas trenerių karavano konkursas.

REKLAMA
REKLAMA

Visų BEKO-LKL komandų treneriai išsirikiuos prie tritaškio linijos ir bandys eliminuoti 10 priešininkų. Taikliausias nugalėtojas liks tik vienas.

REKLAMA

„Nenoriu būti ten, kur yra mūsų komanda. Gerai būtų bent vieną varžovą aplenkti“, – pokštavo „Mažeikių“ ekipos treneris Aloyzas Rudys.

52 metų specialistas bus vienas vyriausių BEKO-LKL trenerių karavano dalyvių. Tačiau į būsimą iššūkį A.Rudys žiūri su šypsena. „Va, jau dabar ruošiuosi konkursui. Kątik praplaukiau baseine kilometrą. Plaukiosiu, bėgsiu krosą, o artėjant kovo 29-ajai pereisiu į salę. Imsiu kamuolį į rankas, tobulinsiu metimą. Ruošiuosi įdėmiai – nenoriu per anksti pasiekti formos piką“, – prunkštė „Mažeikių“ treneris, kalbėjęs lyg apie Lietuvos rinktinės pasiruošimo stovyklos planą.

REKLAMA
REKLAMA

A.Rudys su draugų būriu jaunystėje kieme taip pat žaisdavo karavaną. Šiuo žaidimu „Mažeikių“ treneris paįvairina treniruotes krepšinio mokykloje dirbdamas su 1998 metais gimusiais vaikais. Jis pripažįsta, kad po šitiek laiko varžytis tokiame žaidime su BEKO-LKL treneriais bus ir keista, ir savotiškai smagu.

„Kiek teko domėtis, ankstesni Žvaigždžių dienos formatai žiūrovams buvo nusibodę. Todėl gal karavano konkursas pridės sirgaliams emocijų. Juk juokinga pasižiūrėti, kaip trenerio metimas net nepaliečia lanko“, – kikeno A.Rudys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis jau spėjo peržiūrėti potencialių konkurso dalyvių sąrašą. „Daug ką lems sėkmės faktorius. Ne visi treneriai vienodi – kai kurie jau ir solidaus amžiaus. Vyriausias – 57-erių Andrejus Urlepas. Gintarui Krapikui – 53-eji, o aš būsiu trečias pagal amžių“, – skaičiavo „Mažeikių“ strategas.

Jis favoritų etiketę klijuoja jauniausiems BEKO-LKL treneriams, kurie neseniai baigė profesionalo karjerą.

„Tai – Gintaras Kadžiulis ir Mindaugas Budzinauskas“, – Panevėžio „Lietkabelio“ ir Kėdainių „Nevėžio“ trenerius favoritais regi A.Rudys.

REKLAMA

BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos 2015“ balsavimas tęsis iki kovo 8 dienos, tad liko tik kelios dienos atiduoti balsą už jums patinkantį krepšininką. Rinkti savo starto penketus ir trenerius galite interneto puslapyje zvaigzdziudiena.lt. Vienam laimingajam atiteks kelionė dviems į Turkiją, o taip pat 1000-asis, 2000-asis ir tt. balsavęs laimės pakvietimus į BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos 2015“ renginį.

Įspūdingas renginys, vienijantis geriausius LKL krepšininkus ir trenerius po 8 metų pertraukos grįžta į Vilnių. Kovo 29-ąją „Siemens“ arenoje spindės ryškiausios LKL žvaigždės, susirinks geriausi lygos treneriai, sporto, verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Sirgaliai išvys snaiperio, oro karaliaus ir trenerių karavano konkursus, įspūdingą muzikos ir šviesų šou. „BEKO-LKL Žvaigždžių dienoje“ šalies krepšinio aistruolius privers išsižioti fantastiškų elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų