REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vienas e. parduotuvių nuomos lyderių Lietuvoje GETSHOPIN.LT po sėkmingo starto Nigerijos rinkoje skaičiuoja sėkmingus rezultatus Lietuvoje – per kelias savaites nuo atnaujintos sistemos pradžios naujas parduotuves atidarė 300 klientų, ir šis skaičius toliau didėja.

 Vienas e. parduotuvių nuomos lyderių Lietuvoje GETSHOPIN.LT po sėkmingo starto Nigerijos rinkoje skaičiuoja sėkmingus rezultatus Lietuvoje – per kelias savaites nuo atnaujintos sistemos pradžios naujas parduotuves atidarė 300 klientų, ir šis skaičius toliau didėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šiemet pagrindinis tikslas yra plėsti veiklos geografiją, auginti savo tikslus pasiekiančių klientų ratą bei visose rinkose, į kurias žengiame užimti lyderio poziciją. Taip pat turime numatę sistemos plėtros planą, siekdami būti technologiniais lyderiais ir nuolat diegti naujoves bei naujas funkcijas“, – sakė GETSHOPIN.lt vadovas Andrius Čepkus.

REKLAMA

„Verslo angelų fondo I“ investiciją pritraukusio projekto GETSHOPIN.LT vadovas sakė, kad Lietuvos gyventojų imlumas verslui maloniai stebina, tačiau toks ir buvo verslo tikslas – paskatinti verslumą ir suteikti galimybes lengvai pradėti bei vystyti elektroninės prekybos verslą.

„Pakėlėme elektroninių parduotuvių nuomos standartus Lietuvoje į visai kitą lygmenį. Į platformos atnaujinimą investavome keturis mėnesius intensyvaus darbo, dirbo didelė programuotoju komanda ir šiandien galime pasiūlyti moderniausią sprendimą Lietuvos rinkoje“, – sakė A. Čepkus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak A. Čepkaus, klientai Lietuvoje yra patys įvairiausi – nuo smulkių amatininkų, prekiaujančių savo kūriniais iki tarptautinių prekinių ženklų.

„Labai malonu matyti tokį verslumo lygį bei didelį susidomėjimą. Kasdien bendraujame su pačiais įvairiausiais verslininkais, nuo jaunų žmonių žengiančių pirmus žingsnius iki stambių parduotuvių savininkų. Taip pat jaučiamas didelis fizinių parduotuvių savininkų susidomėjimas, nes dėl GETSHOPIN.lt paslaugų jie lengvai ir minimaliais kaštais išplečia prekybos geografiją į visą Lietuvą ar net pasaulį“, – sakė bendrovės vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, planas kitiems metams – su siūlomu produktu įsitvirtinti globalioje rinkoje.

GETSHOPIN.lt akcininkais, verslo angelais praėjusių metų pabaisoje tapo IT srities profesionalai: Tomas Parnarauskas, vadovaujantis įmonei „NOD Baltic“, kuri specializuojasi programinės įrangos platinime, ir įmonės „Asseco Lietuva“, teikiančios IT sprendimus, plėtros direktorius Evaldas Drąsutis.

„Į sistemos atnaujinimą buvo investuota daugiau nei 40 tūkst. eurų ir toliau kiekvieną mėnesį reguliariai ji vystoma, didinamas funkcionalumas, suteikiamos naujos galimybės klientams. Taip pat labai daug dėmesio buvo skirta serveriams, kurie užtikrintų greitą veikimą ir saugumą. Sistema pasižymi funkcijų gausa, prisitaikančiais dizainais, daug investuota į mobiliąsias aplinkas, kad tiek pirkėjui tiek administratoriui būtų patogu lankantis iš telefono. Parduotuvė atidaroma akimirksniu, o mažesniems klientams siūlomas ir nemokamas planas, dėl kurio profesionali e. komercija, galime teigti, padaryta prieinama tikrai kiekvienam. Turime ir daugiau plėtros planų 2015 metais, bet apie juos netrukus paskelbsime“, – teigė A. Čepkus.

GETSHOPIN.LT (anksčiau veikusi prekės ženklu „Shopinn“) įkurta 2013 metais. GETSHOPIN.LT technologijų ir interneto verslo specialistų komanda 2015 metais ketina toliau ieškoti naujų rinkų ir tobulinti e-parduotuvių kūrimo ir valdymo platformą. Įmonė siūlo profesionalią e-parduotuvių kūrimo ir valdymo platformą, dizaino, serverių ir kitus techninius sprendimus, kurių reikia norint turėti profesionalią e. parduotuvę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų