REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Mano mėgstamiausias Keksas tinginiškai kiurksojo ant sofos priešais žydrąjį ekraną, o aš, nežinia kodėl, užsidegiau noru ką nors nuveikti. Ėmiau daryti viena, kita, kol galiausiai, nusprendžiau susitvarkyti spintą. Užsidariau miegamajame, įsijungiau muziką ir pasinėriau į savo pasaulį. Tvarkingai dėliojau drabužius ant lovos, rūšiavau, svarsčiau, kas tinka su kuo. Kelis drabužius pasimatavau, ar dar tinka. Taip ir likau vienais apatiniais. Klubai patys judėjo pagal ritmą. Dar šiek tiek pasigarsinau muziką. Šokau, dainavau ir kraipiausi prieš veidrodį.

REKLAMA
REKLAMA

Radau labai tamprią ir seniai pamirštą suknutę. Kaip mat pasidarė smalsu, ar dar tilpsiu. Tilpau. Tik apatinių linijos stipriai darkė bendrą vaizdą. Pasilenkiau ir nusimoviau kelnaites. Daug geriau! Įdėmiai apžiūrinėjau veidrodyje savo užpakaliuką ir staiga nustėrau sutikusi jame dar vienas akis. Jos šypsojosi.

REKLAMA

- Nesustok... – paragino jis mane, bet atmosfera jau buvo sugadinta.

- Neaiškink! – sušnypščiau lyg pričiupta, bet šypsena vos tilpo veide.

Jis truputį sumažino muzikos garsą ir lėtai artėjo prie manęs iš nugaros. Aš kamavausi su smulkiu užtrauktuku suknelės šone, bet susileidau vos pajutusi jo tvirtas rankas ant liemens. Jis prisispaudė prie manęs visu kūnu ir jaučiau, kaip jo stangri varpa remiasi man į sėdmenis. Net sumykiau iš malonumo, kad jis susijaudino mane stebėdamas. Pasidarė karšta. Norėjau kuo greičiau išsivaduoti iš suknelės, bet jis mane sustabdė.

REKLAMA
REKLAMA

Parodydama nekantrumą patryniau užpakaliuką į jo erekciją, o jo atvaizdas veidrodyje kilstelėjo antakį – suprask, turi planą. Man patiko atsiduoti jo valiai, tik norėjosi greičiau. Atbulomis rankomis ėmiau glostyti jo kaklą ir plaukus. Jis delnuose stipriai spustelėjo mano krūtis išgaudamas duslų atodūsį iš mano susijaudinusio kūno. Mačiau, kad jis stebi mane veidrodyje. Akimis raginau paskubėti, laižiausi lūpas, judinau klubus. Jis vis tiek laikėsi savo.

Ėmiau dar gailiau dūsauti, kai jis pradėjo bučiuoti mano kaklą ir lyžčioti palei ausis. Jo rankos lėtai slydo žemyn mano kūnu. Vienu judesiu jis truktelėjo mano suknelę aukštyn. Aš dar pasimuisčiau klubais ir dabar jau nuogu užpakaliuku jaučiau jo styrančią erekciją, ant kurios taip troškau nusileisti. Veidrodyje jis žiūrėjo man į akis, o viena jo ranka atkakliai brovėsi man tarp šlaunų. Aš, žinoma, nesipriešinau nė akimirkos. Kaip tik - praskėčiau kojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis išsišiepė užfiksavęs mano entuziazmą. Mąsliai pakando lūpą ir, per drabužius, spustelėjo stangrų krūties spenelį taip, kad net aiktelėjau. Mano pojūčiai buvo išblaškyti, bet kai kitos rankos pirštai užčiuopė mano klitorį, aiktelėjau dar garsiau. Akimirką sudvejojau jo sprendimu atsisakyti maskuojančio muzikos fono, bet man jau neberūpėjo, jei kaimynai išgirs. Degiau noru, kurį reikėjo patenkinti.

Jo pirštai judėjo kankinamai lėtai, o mano kraujas tiesiog virė gyslose. Raižiau pirštų galiukais jo skalpą ir jausmingai dūsavau. Jis mėgavosi nevalingais mano kūno judesiais, mano dažnu kvėpavimu, aistra mano akyse. Neištvėrusi, spustelėjau jo glamonėjančią ranką gilyn, bet jis susimuistė ir visai atitraukė pirštus nuo mano prisirpusio klitorio. Mano kūną nutvilkė pyktis. Apsisukau, įsikibau jam į marškinėlius ir iškošiau į akis:

REKLAMA

- Dabar tu paimsi ir išdulkinsi mane. Jokių... – uždėjau pirštą jam ant lūpų išvengdama tolesnės diskusijos. Atsukau jam nugarą, atsirėmiau į komodą, išriečiau užpakaliuką ir... Ilgai laukti neteko. Mano eržilas mikliai nusismaukė kelnes ir jau braukė savo įkaitusia erekciją per mano minkštą užpakaliuką. Dar kartelį jį pavizginau, primindama, kad paskubėtų. Jis suprato.

Nusitaikęs ėmė atkakliai brautis tarp mano lytinių lūpų. Aš dar šiek tiek praskėčiau kojas ir jo penio galvutė lengvai slystelėjo vidun. Jis dar būtų pažaidęs, bet aš mikliai stumtelėjau klubus atgal ir jo organas maloniai užpildė tuštumą manyje. Jis luktelėjo akimirką, kol apsipratau, ir ėmėsi darbo. Dabar jau tikrai. Įsitvėręs į klubus negailestingai smaigstė mane spausdamas prie vėsaus komodos paviršiaus, o aš jaučiau, kaip dar labiau drėgstu.

REKLAMA

Jo dažnėjantys atodūsiai glamonėjo mano ausis. Mano įaudrinti raumenys ritmingai tvinkčiojo. Jaučiau, kaip artėja orgazmas. Pati pagreitinau ritmą. Jis partaukė rankas man nuo klubų ir leido pačiai kontroliuoti situaciją. Netrukus mano kūną užliejo malonumas. Pajutęs, kaip mano vaginos raumenys gręžia jo penį, jis trumpam sustojo. Glostė man nugarą ir plaukus, kol aš dusdama vadinau jį dievu.

Antras raundas priklausė jam ir jis ilgai nedelsė. Aš vos laikiausi ant virpančių kojų, o jis pliaukštelėjo man per užpakaliuką. Kartą iš kairės pusės. Kartą iš dešinės. Vėl nutvilkė karštis ir šviežia kraujo banga plūstelėjo į smegenis. Susikaupiau, išriečiau subinytę ir parodžiau, kad esu pasiruošusi. Jis vėl ėmė mane dulkinti. Rodos, būčiau galėjusi mėgautis tuo jausmu dar bent kokią valandą, bet gero geriau po ne daug.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įbrukau ranką tarp savo virpančių šlaunų ir užčiuopiau klitorį. Papildoma stimuliacija pagreitino reikalus. Dabar jau aš priverčiau jį gailiai dūsauti, bet pojūčiai užplūdo ir mane. Jaučiau artėjant antrą orgazmą. Laisva ranka vis stipriau laikiausi į komodą, o kitos pirštus atkakliai judinau. Jau tuoj, tuoj... Jis vis sunkiau įsiskverbdavo vidun. Mano kojos nevaldomai virpėjo. Smogus pačiai pirmai orgazmo bangai, kai mano raumenukai vėl stipriau spustelėjo jo jautrų organą, jis jį ištraukė.

Mikliai apsisukau, atsiklaupiau ir iškišusi liežuvį laukiau. Jis buvo visas įsitempęs ir mikliai darbavosi ranka. Dar spėjau kelis kartus lyžtelti galvutę ir pliūptelėjo jo šilta sėkla. Ne į burną. Tiesiai ant veido. Jaučiau, kaip nusileido ant kaktos, per nosį ir skruostą ir tik paskutiniai lašai pateko ant lūpų. Godžiai apsilaižiau ir kilstelėjau antakį tokios pabaigos nustebinta.

- Ačiū, - patenkintas šypsojosi jis ir, suklupęs priešais, glostė mano švarųjį skruostą.

- Tai tau ačiū. Pats laikas veido kaukei, - nusijuokiau. - Girdėjau, kad šita labai naudinga odai.

Suaugusiems.lt - Vibratoriai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų