REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 6 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų

Avinas Neįsivelkite į avantiūras, netikėkite pažadais, nesižavėkite naujais pasiūlymais – vėliau tai nepasiteisins. Pasisaugokite, kad vakare neišlietumėte nepasitenkinimo ant vaikų, sutuoktinio.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Dirbkite itin atidžiai: nė nepastebėsite, kaip rimtų klaidų privelsite. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega primins jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą.

REKLAMA

Dvyniai Viskas gali pakrypti ne ta linkme, kuria jums reikia, tad geriau jokių svarbių reikalų netvarkyti. Itin nepalankus vakaras.

Vėžys Nepalankus metas: galimi nepelnyti įžeidimai, pažeminimas ar materialinė skriauda. Pasaugokite asmeninius daiktus.

Liūtas Neleiskite niekam naudotis jūsų vardu, įtaka. Patiems taip pat derėtų kukliau elgtis. Nesivelkite į finansines avantiūras.

Mergelė Darbe galite susidurti su netikėtais sunkumais, išgirsti kritišką kolegų, vadovo nuomonę. Netvarkykite piniginių, turto reikalų – patirsite rimtų nuostolių.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu, giminaičiu, nepalankus laikas ir į ką nors kreiptis su prašymu, kitiems tarpininkauti. Nerizikuokite vairuodami.

Skorpionas Nepasiduokite liūdesiui, bet ir nepuoselėkite vilčių – šiandien viskas tuščia. Būkite atidesni, kad artimųjų ir aplinkinių neužkrėstumėte netikusia nuotaika.

Šaulys Kvailos nesėkmės, nelemti sutapimai, nemalonūs prisiminimai. Itin atidūs turėtų būti dirbantys su pinigais ar vertingomis prekėmis, ypač meno kūriniais, juvelyrikos dirbiniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nerizikuokite nei pinigais, nei sveikata, nei darbo vieta: galite padaryti lemtingų klaidų. Mokėkite vertinti gerus santykius su antrąja puse.

Vandenis Teisybės ieškoti tuščia, tad nesinervinkite bendraudami, tvarkydami reikalus. Jums gali būti užkrauta atsakomybė už sutuoktinio, partnerių ar kolegų klaidas, nusižengimus.

Žuvys Didelė įtampa, tuščios viltys. Pasikliaukite tik savimi, imkitės tik to, ko negalima atidėti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų