REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Holivudo žvaigždė Harrisonas Fordas (Harisonas Fordas) ketvirtadienį buvo sužeistas, kai lengvasis lėktuvas, kuriuo jis skrido, dėl variklio gedimo buvo priverstas nutūpti avariniu būdu viename golfo aikštyne netoli Los Andželo, pranešė pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Sudužus dviviečiam istoriniam monoplanui, 72 metų aktoriui, vaidinusiame filmuose „Indiana Džonsas“ (Indiana Jones) ir „Žvaigždžių karai“ (Star Wars), buvo keliose vietose prakirsta galva, pranešė garsenybių pasaulio naujienų tinklalapis TMZ.

REKLAMA

„Esu ligoninėje. Tėčiui viskas gerai. Jis aplamdytas, bet jaučiasi gerai. Jis tikrai yra toks vyras, kokį galėtumėt įsivaizduoti. Jis – neįtikėtinai stiprus žmogus“, – savo „Twitter“ žinutėje parašė H.Fordo sūnus Benas.

„Jis susitrenkė ir yra ligoninėje, kur gauna medicinos pagalbą. Patirti sužeidimai nekelia grėsmės gyvybei; tikimasi, kad jis visiškai pasveiks“, – nurodė aktoriaus atstovė Ina Treciokas.

Lėktuvui ryškiai geltonais sparnais ir sidabro spalvos korpusu per avariją buvo smarkiai sulamdyta nosis. Jis rėžėsi į žemę tuojau po to, kai pakilo iš Santa Monikos oro uosto.

REKLAMA
REKLAMA

Pokalbio su oro dispečeriais įraše girdima, kaip H.Fordas susirūpinusiu balsu ištaria „variklio gedimas“ ir paprašo leidimo „nedelsiant grįžti“ į oro uostą.

Lėktuvas kliudė medžius vos už kelių metrų nuo namų ir nukrito ant vejos golfo aikštelėje, už kelių šimtų metrų nuo oro uosto tako, ant kurio jis stengėsi grįžti.

„Esu tikras, kad pilotas džiaugėsi, jog ten buvo golfo aikštynas“, – sakė Nacionalinės transporto saugumo valdybos (NATSB) pareigūnas Patrickas Jonesas (Patrikas Džonas).

Vienas Los Andželo ugniagesių departamento atstovas, kuris nenurodė, jog incidente dalyvavo H.Fordas, iš pradžių sakė, kad pilotas buvo kritiškai sužeistas, bet vėliau patikslino, kad sužeidimai buvo vidutinio sunkumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų