REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį vakarą sužaistas pirmasis antrojo „Coppa Italia“ pusfinalio mačas, kuriame susitiko „Serie A“ čempionas bei dabartinis lyderis Turino „Juventus“ ir į vietą UEFA Čempionų lygą besitaikantis „Fiorentinos“ vienuoliktukas.

REKLAMA
REKLAMA

„Bianconeri“ rungtyniavo namuose, todėl prieš susitikimą buvo laikomi favoritais. Vis dėlto, įvykiai Massimiliano Allegri auklėtiniams palankiai nesiklostė.

REKLAMA

Varžovus į priekį jau 11-ąją minutę išvedė nuo pat atvykimo į klubą šią žiemą puikiai žaidžiantis Mohamedas Salah. Egiptietis kontratakoje įveikė visus „Juventus“ gynėjus ir ramiai nuginklavo vartininką.

Neilgai trukus po perdavimo iš krašto rezultatą išlygino šeimininkų puolėjas Fernando Llorente ir prasidėjus pertraukai švieslentė rodė vienetus.

Antrajame kėlinyje vienintelio įvarčio autoriumi ir vėl tapo Salah. Šįkart krašto puolėjas pasižymėjo komandos draugui perėmus kamuolį prie pat „Juventus“ vartų.

REKLAMA
REKLAMA

Puikus Salah žaidimas – signalas Londono „Chelsea“ klubui, kuriam vis dar priklauso teisės į egiptietį. Nepaisant to, jog dar laukia atsakomasis mačas Florencijoje, Salah yra labai arti to, kad išvestų savo ekipą į taurės finalą.

Rezultatas

„Juventus“ 1 – 2 „Fiorentina“

[0-1] 11' Mohamed Salah

[1-1] 24' Fernando Llorente

[1-2] 56' Mohamed Salah

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų