REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne paslaptis, kad Lietuvos krepšinio grandų mūšiai (pasimėgaukim taip sakydami apie „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ dvikovas, nes netrukus šis pasakymas jau gali būti suprantamas kaip Klaipėdos „Neptūno“ kova prieš abi šias ekipas) sulaukia itin didelio Lietuvos aistruolių palaikymo. Abiejų komandų arenose tuo metu susirenka ne tik šeimininkų miesto gyventojai, bet suvažiuoja ir nemažai svečių iš visos Lietuvos.

Krepšinio šalis nuolat džiaugiasi, kad turime puikių arenų, kuriose galime sutalpinti visus norinčius aistruolius. Ir, žinoma, už prieinamą kainą. Tačiau žinia apie artėjančias kovo 8-osios rungtynes Vilniuje atėmė žadą net ir visko mačiusiam krepšinio gerbėjui.

Vilniaus klubas pirmą kartą nuo „Siemens“ arenos atidarymo rungtynes su „Žalgiriu“ žais ne šioje, o šalia esančioje miniatiūrinėje, – net sunkiai apsiverčia liežuvis ir klaviatūros klavišai, – arenoje (įsivaizduokite spuogą ant dramblio, tai vaizdas maždaug toks). Negana to, klubo vadovybė nusprendė, kad visiems sąlygos bus vienodos, – bilietas į varžybas kainuos 25 eurus. Nustebote? Nustebtų ir Europos grandų sirgaliai, einantys į Eurolygos mačus.

REKLAMA
REKLAMA

Palyginkim: „Žalgirio“ arenoje bilietas į rungtynes su „Lietuvos rytu“ balandžio 25-ąją kainuos nuo 6 eurų. Nežinia, tyčia ar netyčia, bet „Lietuvos rytas“ tokiu gestu „smagiai“ pasityčiojo tiek iš savo, tiek iš „Žalgirio“ sirgalių, tiek ir iš tų žmonių, kurie planavo praleisti savaitgalį sostinėje ir nueiti į geras rungtynes. Žinoma, už protingą kainą.

REKLAMA

Pasityčiojo, manau, ir patys iš savęs, parodydami, kaip sostinės reprezentacinė krepšinio komanda nesugeba susitarti su normalia arena ar bent padaryti normalių ir prieinamų kainų. Po tokių triukų klubas gali apskritai susilaukti sirgalių ignoravimo ir niekas negalės paneigti, kad bus to nusipelnęs.

Tokia nelinksma proga pristatau jums savo kurtą linksmą filmuką apie tai, kokią puikią namų areną šiemet turi trečia pagal stiprumą Lietuvos komanda, pati save nuolat norinti laikyti pirmąja. Gerų sekmadienio varžybų prie televizoriaus, mielieji!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų