REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastarąją savaitę BEKO-LKL čempionate daugiausiai atgarsių sulaukė antra iš eilės Klaipėdos „Neptūno“ pergalė prieš čempioną Kauno „Žalgirį“. Gana išsamiai aptartas ir nelengvas Vilniaus „Lietuvos ryto“ laimėjimas prieš autsaiderį „Mažeikių“ klubą, o Alytaus „Dzūkijos“ pergalė prieš nesėkmių seriją tęsiančią „Prienų“ ekipą nieko nenustebino.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu pasiekusi keturias pergales iš eilės „Dzūkija“ užima 6 vietą ir jau lipa ant kulnų turnyro lentelėje aukščiau besirikiuojančioms Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Utenos „Juventus“ komandoms.

REKLAMA

Alytaus ekipos treneris Andrejus Urlepas „Radiocentro“ laidai „BEKO-LKL apžvalga“ teigė, jog „Dzūkijos“ rezultatus vertina santūriai.

„Mes galėjome laimėti daugiau rungtynių. Taip, mes laimėjome keletą sunkių dvikovų, bet aš būčiau labiau laimingas jei būtume pasiekę daugiau pergalių. Deja, dabar mes esame ten kur esame, o iki sezono pabaigos tiesiog stengsimės žaisti kaip galima geriau“, – teigė strategas.

Treneris neslepia Alytaus komandos tikslo reguliariame sezone ir žada, kad jo auklėtiniai to tikslo sieks iš visų jėgų.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes padarysime viską, kad reguliarųjį sezoną baigtume geriausiųjų penketuke, nes vis dar turime galimybę tą pasiekti, bet akivaizdu, kad tai nelengvas uždavinys“.

Andrejus Urlepas turi savo nuomonę, ką reikia daryti, kad ambicingus tikslus pavyktų pasiekti. „Iš tikrųjų mums reikia dar vieno aukšto vaikino. Akivaizdu, kad dabar po krepšiu turime spragą. Be to, kartais mūsų puolimas veikia ne taip, kaip man norėtųsi, o kartais ir gynyba. Taigi, turime daug dalykų, ties kuriais reikia dirbti ir kuriuos dar galime patobulinti iki sezono pabaigos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neskaičiuojant dalykų, kuriuos dar reikia tobulinti „Dzūkijos“ strategas randa ir kuo pasidžiaugti.

„Džiugu matyti, kaip tobulėja jauni žaidėjai, kaip gerėja jų žaidimas, lyginant su tuo, kurį jie demonstravo sezono pradžioje. Kitas dalykas, kuris džiugina, kad aikštelėje mes rodome vis labiau ir labiau komandinį žaidimą“.

Dar vienas svarbus išbandymas pakeliui į tikslą Alytaus komandos laukia sekmadienį. „Dzūkija“ Pasvalyje susitiks su viena pagrindinių konkurenčių – „Pieno žvaigždžių“ komanda. A.Urlepas tvirtina, kad ruošis šiai dvikovai įprastu būdu.

REKLAMA

„Ruošiamės įprastai, kaip ir kiekvienoms rungtynėms. Žinome, kokia pajėgi yra Pasvalio komanda, turime sutrukdyti daryti jai tai, ką ji moka geriausiai. Tikiu, kad galime tą padaryti. Mes pralaimėjome pirmas dvejas rungtynes „Juventus“ komandai, bet kitas dvejas laimėjome. Mes pralaimėjome pirmas dvejas rungtynes ir Pasvalio ekipai, pirmose galėjome laimėti, bet nepavyko to padaryti, o antrose mes neturėjome jokių galimybių. Varžovai žaidė tikrai gerai, o mes tikrai blogai. Tiesiog turime būti pasirengę ir padaryti viską, kad laimėtume, nes tai labai svarbios rungtynės ir, aš tikiu, kad mes būsime pasirengę“.

Be to, sekmadienį BEKO-LKL čempionate amžinų varžovų dvikova. Sostinėje susikaus Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Kauno „Žalgiris“, o savo padėtį turnyro lentelėje „Juventus“ bandys pagerinti rungtynėse „Nevėžio“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų