REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) vienvaldė lyderė „Utenos“ komanda ateinantį antradienį, kovo 10 dieną, baigs reguliaraus sezono kovas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąją vietą užsitikrinusių uteniškių lauks dvikova su antroje vietoje žengiančia Marijampolės „Sūduvos“ ekipa, kuriai sykį reguliariajame sezone buvo nusileista.

REKLAMA

„Utena“ kviečia visus sirgalius atvykti į rungtynes ir siekti ne tik naujo lankomumo rekordo, bet ir įsiamžinti su Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taure bei aukso medaliais, kuriuos klubas iškovojo prieš kelias savaites, kai finale „Žalgirio“ arenoje 75:65 patiesė „Sūduvą“.

„LKF taurė iškovota Utenos miestui, todėl norime, kad kiekvienas ją ne tik pamatytų ar paliestų, bet ir galėtų įsiamžinti su šeima, draugais ar tiesiog pasidaryti asmenukę. Uteniškiai jau įrodė, kad myli moterų krepšinį, todėl neabejoju, kad šį sezoną lankomumo rekordą dar pagerinsime ne kartą“, – sakė „Utenos“ klubo direktorius Rolandas Jarutis.

REKLAMA
REKLAMA

Šio sezono lankomumo rekordas Utenoje yra 461 sirgalius. Tiek žiūrovų buvo per Europos taurės mačą su Minsko „Cmoki“. Daugiausiai dėmesio LMKL pirmenybėse sulaukė gruodžio 21 dienos rungtynės su „Sūduva“, kurias stebėjo 282 sirgaliai.

Visų susirinkusių didžiosios pertraukos metu lauks ir jau žiūrovų simpatijų spėjusių sulaukti mažųjų šokėjų pasirodymas.

„Utena“ šį sezoną neturi lygių namų rungtynių lankomumo kategorijoje – LKF taurės savininkių namų mačą vidutiniškai stebi 190 sirgalių, kai tuo tarpu antroje pozicijoje esanti „Sūduva“ fiksuoja 111 aistruolių vidutinį lankomumą.

„Utenos“ klubas dėkoja už palaikymą ir tikisi, kad merginų kovingumas, atsidavimas ir iškovojamos pergalės pritrauks į areną dar daugiau žiūrovų!

Įėjimas į „Utenos“ rungtynes visada yra nemokamas! Dvikovos su „Sūduva“ pradžia – kovo 10 dieną 18.00 valandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų