REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Kaune pasirodžiusi politinė reklama, nukreipta į antrąjį tiesioginių mero rinkimų turą mieste, sukėlė karštas kauniečių diskusijas. Pretendentas į Kauno merus Visvaldas Matijošaitis, reaguodamas į konkurento, dabartinio miesto vadovo Andriaus Kupčinsko, plakatuose dėstomas mintis, kad rinkimuose reikia rinktis tarp milicininko ir patrioto, išsakė savo nuomonę.

„Dėkoju gerbiamam Kupčinskui ir Kubiliui už dar vieną pravardę. Tikrai esu dirbęs milicijoje ir policijoje dešimt metų. Niekada to neslėpiau. Šiuo metu 25 metai dirbu versle. Visas profesijas vertinu ir manau, kad bet kurį darbą reikia atlikti sąžiningai.

Per gyvenimą esu dirbęs ir šlavėju mokykloje, ir gaisrininku, ir auginau bei prekiavau gėlėmis. Gal ir šie mano biografijos faktai konkurentams sukels papildomų fantazijų?

REKLAMA
REKLAMA

Į prasivardžiavimus nereaguoju. Man jie nekelia emocijų, tik parodo konkurentų padorumo lygį. Gaila tik tai, kad tokiais pareiškimais šie konservatoriai menkina buvusius ir esamus pareigūnus. Gal juos yra nuskriaudę policininkai?

REKLAMA

Nesuprantu, kaip galima lyginti patriotizmą ir profesiją. Ar Kupčinsko profesija – patriotas? Esu šeštos kartos kaunietis. Manau, jau esu kur kas didesnis Kauno patriotas negu dabartinis meras, kuris nuvarė miestą į duobę ir desperatiškai bando gelbėti savo kėdę“, – sakė V. Matijošaitis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų