REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagrindinė taisyklė gyvenant santuokoje – nepaverskite savo vyro drauguže ar broliu! Todėl niekada nepamirškite, kad šalia jūsų - vyras! Jį reikia vilioti bei užkariauti kiekvieną dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau gyvenime dažnai būna atvirkščiai. Žmona sukiodamasi prieš veidrodį skundžiasi vyrui, kad priaugo svorio, nes nebetelpa nė į vieną sijoną. Grįžusi iš odontologo skundžiasi, kad už plombas paklojo nemažai pinigų ir tai dar ne pabaiga. Arba prašo ir prašo vyro pinigų kremui nuo celiulito, veido raukšlių, kuris nė kiek negelbsti. Apskritai, elgiasi taip, ko niekada nebūtų dariusi prieš susituokdama ar santuokos pradžioje!

Aišku, kai žmona pradeda skųstis ir dejuoti vyrui, jai norėtųsi, kad sutuoktinis pasakytų: „Brangioji, tu – nuostabi!“ Tačiau vyrai dažniausiai to nesako, nes tuose žodžiuose neįžvelgia jokių užuominų ar potekstės. Tiesiog jie tiki tuo, kas sakoma ir ką mato. Kitaip tariant, jei žmona pasakė, kad ji – negraži, stora, su celiulitu ir kariesu, vadinasi, taip ir yra. Todėl, pagalvokite, ar jums pavyks ne tik vėl suvilioti nuosavą vyrą, su kuriuo jau pragyvenote ne vienerius metus, bet dar kad jis ir žavėtųsi jumis?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų