REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atskleisti naujus horizontus meilės aistrose nebūtina su nauju partneriu. Ar galima nustebinti savo vyrą po dešimties santuokos metų, kai seksualiniai santykiai tampa įpročiu? Žinoma, galima, ir tai sugebėtų kiekviena moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbame apie erotinį žaidimą, kuris gali vykti ir prieš lytinį aktą ir po jo, kai mylintys partneriai yra dėkingi vienas kitam už suteiktą malonumą, ir ilsėdamiesi demonstruoja vienas kitam savo simpatiją.

REKLAMA

O meilės žaidimas šįkart – tai moteriška krūtis, kuri iš glamonių objekto tampa pati glamonių suteikėja! Kitais žodžiais tariant: moteris vyrą stimuliuoja savo krūtimis. Pabandykite jomis  pažaisti partnerio peniu ar išange.

Pavyzdžiui, atsargiai atidenkite vyriško lytinio organo galvutę ir palengva įveskite čia spenelį.

Tokiu pat būdu krūtis gali atsidurti palengva praskleidus vyrišką užpakaliuką, kad tvirtas spenelis liestų anusą. Šios glamonės sutinkamos senovinėse graviūrose ir yra laikomos labai erotiškomis. Esmė ta, kad anuso paviršiuje yra labai daug nervinių galūnių, kurios iššaukia vyrams stiprų susijaudinimą. O pati krūtis tarp sėdmenų taip pat gauna stiprius pojūčius nuo ypatingo veiksmo.

REKLAMA
REKLAMA

Bet kokios kūno glamonės su moteriška krūtimi labai jaudina vyrus ir nuteikia geram seksualiniam kontaktui.

Pozos:

Vyras guli ant nugaros. Moteris, pasilenkusi prieš jį ant kelių arba keturiomis, vedžioja krūtį po odą. Judesiai – improvizuojantys. Ypač malonūs prisilietimai bus prie vyriško lytinio organo, tarpvietės, kirkšnų, pilvo apačioje, vidinėse šlaunų pusėse.

Glostydama krūtimis vyrišką kūną, moteris palengva leidžiasi žemyn, prie penio ir patalpina jį tarp savo krūtų, lyg norėdama taip užspausti. Tuomet reikia iš lėto judėti, kad krūtys apglėbtų penį ir jį glamonėtų kaip rankos. Tokia glamonių stimuliacija gali iššaukti netgi ir sėklos išsiveržimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras guli ant pilvo. Patys geriausi pojūčiai nuo moteriškos krūtinės yra liečiant stuburą, kryžkaulį, sėdmenis ir tarpvietę.

Žaisdama krūtimis ne mažiau susijaudina ir pati moteris. Visų pirma, speneliai – viena iš stipriausių erogeninių zonų, antra, partnerės aktyvumas lovoje stimuliuoja vaginos išskyras.

Ledai snieguolei

Glamonėti speneliais be jokio pasiruošimo gali tik moteris, kurios speneliai savaime yra stambūs ir tvirti. Partnerės su plokščiais ir įtrauktais speneliais, kurioms reikia ilgai jaudintis, iš pradžių turi pačios juos paruošti. Puiku būdas – ledo gabalėlis, kuriuo liesti spenelius. Šaltis iššaukia momentinę reakciją – spenelis tiesiog išauga akyse. O jei leduką ištrauksite iš ką tik suplakto kokteilio – tai bus dar erotiškiau!

 

 

 

 

 

Suaugusiems.lt inf. - Erotinės prekės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų