REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Orgazmas – iš tiesų nuostabus dalykas! Ne paslaptis: daugelis dailiosios lyties atstovų šią malonumo viršūnę lengviausiai pasiekia ne sekso, o masturbacijos dėka.

REKLAMA
REKLAMA

Pripažinkite, vyrų masturbacija daugeliui suprantama kaip normalus, galbūt net naudingas ir reikalingas reiškinys, tuo tarpu moterų masturbacija daugeliui visuomenės narių vis dar yra tabu. Kartais tai vertinama kaip nešvari, nepadori priemonė save patenkinti vienišėms, kartais – net kaip vyro išdavystė.

REKLAMA

 

Masturbacija – natūralus dalykas, nors niekas nemoko, kaip tai daryti, anksčiau ar vėliau daugelis atrandama solo malonumus. Beje, tai nėra ir sekso pakaitalas, ar seksas nėra masturbacijos pakaitalas. Priešingai, solo žaidimai gali iš tiesų pagerinti seksualinį gyvenimą, juk išmokstate geriau pažinti savo kūną, atrandate daugiau erogeninių zonų, lavinate fantaziją. Žinodami, kas jums malonu, galite nesunkiai informacija pasidalinti su partneriu ir patobulinti jūsų abiejų seksualinį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Moterims, kurios patiria sunkumus siekdamos orgazmo, masturbacija yra puikus būdas treniruotis, mokytis, kaip pasiekti malonumo viršūnę.

Taigi, nesvarbu, ar savęs pačio seksualiniu patenkinimu užsiimate dažnai, ar esate naujokai, pateikiame jums keletą patarimų, kaip šią patirtį padaryti dar malonesne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų