REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Tai gali būti reikalavimų ir pretenzijų diena. Ir darbe atsiras nepatenkintų, ir viešumoje arba namuose. Galite sulaukti rimtos kritikos. Klius ir jūsų manieroms, ir pasaulėžiūrai ar tikslams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Išaugęs aplinkinių dėmesys jums šiandien gali būti šiek tiek klastingas. Galbūt bus mėginama iš jūsų išgauti tam tikrą informaciją ir ja pasinaudoti, arba užsitikrinti palaikymą, liudijimą, nors jūs nesate nei tuo suinteresuoti, nei apsisprendę.

REKLAMA

Dvyniai Rytinis dalykinis pokalbis gali jus nuvilti taip, kad po to visą dieną stigs ūpo bei jėgų ko nors rimčiau imtis. Arba tiesiog galite kažko nerealizuoti dėl nekokios savijautos, vidinio komplekso, praleistos galimybės tai padaryti.

Vėžys Padidėjęs emocinis jautrumas trukdys sklandžiai tvarkyti susikaupusius reikalus, atsispirti motyvuotam oponavimui bei spaudimui, apginti savo nuomonę ir interesus. Galite pasijusti per silpni arba nepakankamai kompetentingi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite verčiami rūpestingai elgtis su pinigais, atsakingai žiūrėti į savo pareigas bei pažadus. Tuo bus suinteresuoti ir dalykiniai partneriai, ir antroji pusė. Sunki diena, jei teks bylinėtis, oponuoti turintiems daugiau įtakos.

Mergelė Rytas ne itin palankus tolimesnei kelionei bei vizitams pas valdininkus. Tikėtini biurokratiniai trukdžiai. Kita vertus, aplinkiniai jums nešykštės patarimų, pamokymų. Mokėkite atsirinkti - ne viskas, kas tinka kitiems, tiks jums.

Svarstyklės Pavojų kels diskretiškumo stoka, neatsargumas, kompromituojanti informacija. Jūsų ambicijos gali susidurti su galingomis kitų asmenų ambicijomis. Galite pakliūti į sudėtingą situaciją, jei kažko siekėte ar kiti siekė neteisinėmis priemonėmis, šmeižtu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien nuo pat ryto venkite konfliktinių situacijų. Sėkmingai išlaviravę, galite turėti romantišką vakarą. Ir vis dėlto netgi laisvalaikiu nepamirškite apie garbę bei reputaciją, nes dabar itin lengva tai prarasti.

Šaulys Rytas bus gana nepalankus darbui ir sveikatai. Labiau pasisaugokite įvairių nesusipratimų. Neimkite kyšių, nerizikuokite savo geru vardu ir socialiniu statusu. Tinkamai maitinkitės ir saugokite sveikatą, nes ji dabar pažeidžiama.

Ožiaragis Būsite nusiteikę juridiškai ginti savo interesus, kaltinti kitus arba jiems autoritetingai nurodinėti, spausti. Kita vertus, tam gali provokuoti aplinkinių arba žiniasklaidos skleidžiama dezinformacija, rezgamos užkulisinės intrigos.

REKLAMA

Vandenis Galite nusivilti niekaip nepradedamu arba sunkiai judančiu projektu, investicija. Galbūt teks pateikti veiklos ar išlaidų sąmatas, ataskaitas, ir kaip tik tai kels daug nerimo. Nekokia diena skolintis ir skolinti.

Žuvys Tikėtina, kad į pirmą planą iškils juridiniai arba su mokslu, publikacijomis, užsieniu susiję klausimai. Gali būti tikrinamos jūsų žinios, etiškumas. Arba patys ką nors aktyviai testuosite, tikrinsite, įrodinėti savo objektyvumą ir tiesas.  

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų