REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 12 dienos horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Avinas Venkite svarbių susitikimų, nepriimkite atsakingų sprendimų – tai diena, kai situacija vers pasielgti prieš savo valią. Deja, vėliau galite gailėtis dėl skuboto šios dienos apsisprendimo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Ši diena atneš sėkmę lemtingoje kovoje – likite atkaklūs. Verta priimti reikšmingus, ilgalaikius sprendimus – ir dėl karjeros, ir dėl asmeninio gyvenimo, nes tai, ką šiandien nuspręsite, sustiprins jūsų poziciją.

REKLAMA

Dvyniai Palankus metas drąsiai pareikšti nuomonę ir pakovoti už savo teisių pripažinimą. Gerai aptarti svarbius reikalus, pasirašyti ilgalaikius susitarimus. Tinka užmegzti tiek dalykinius, tiek asmeninius ryšius.

Vėžys Aktyvios veiklos metas, kai galima aiškintis santykius darbe, tiesa, jei gimėte ne paskutinėmis ženklo dienomis. Vis dėlto siekite diplomatiškesnio bendravimo.

Liūtas Neverta tiesiogiai veltis į konfliktus, mokėkite nereaguoti į provokacijas, nors bus sunku susitvardyti, neišsakyti visko, kas susikaupė darbe, namie. Tačiau maištas dabar nebus labai efektyvus – geriau pasaugokite sveikatą ir pataupykite jėgas kitam kartui.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Naudinga diena neryžtingiems asmenims, niekaip negalintiems pasakyti tiesos į akis ar nutraukti nereikalingų, žalingų santykių. Kita vertus, diena tinkama ir romantiškiems pokalbiams bei susitikimams.

Svarstyklės Galimi naudingi susitikimai, pokalbiai, jums palankūs sprendimai darbe. Tinkamas laikas stiprinti sveikatą.

Skorpionas Būkite ryžtingi, jei teks spręsti jums svarbius klausimus. Beje, verta pamąstyti, su kuo pribrendo laikas nutraukti santykius.

Šaulys Likite atsargūs ir saikingi – nė nepajusite, kaip perlenksite lazdą ir išprovokuosite konfliktą. Jus supykdyti, įsiutinti nebus sudėtinga. Kol nenurimsite, nieko rimta nesiimkite, nesėskite prie vairo, nesiaiškinkite santykių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Pavyks tinkamai įvertinti veiklos perspektyvas. Galite mėginti rizikuoti tvarkydami reikalus, susijusius su užsieniu, užsieniečiais (tiesa, kai nepavojinga prarasti). Būkite atkaklesni gindami savo teises, įtaką darbe, veikloje.

Vandenis Sunkus, įtemptas laikas, tačiau tinkamas užsiimti aktyvia veikla. Nebūkite kategoriški bendraudami su vadovybe ir tėvais – priešingu atveju galite pabloginti situaciją.

Žuvys Nesižvalgykite atgal, nebijokite prarasti, ženkite pirmyn. Tai naudinga diena, lemianti netikėtą sėkmę tiems, kurie nebijo rizikuoti. Permainos – į naudą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų