REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinių radijas

 

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų kandidatė į Klaipėdos merus Agnė Bilotaitė apkaltino Liberalų sąjūdžio kandidatą, dabartinį merą Vytautą Grubliauską, už administracinių išteklių naudojimą ne pagal paskirtį, o pačiai A. Bilotaitei kliuvo už tai, kad reklamines rinkimų mašinas statė pažeisdama eismo taisykles.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Aš labai džiaugiuosi, kad Klaipėdos mieste turime džiazo festivalį. Labai puiku, kad propaguojame šią kultūrą, tačiau – pavyzdys: dabar, prieš rinkimus, buvo džiazo festivalio, kuris vyks vasarą, pristatymas. Tai vėl galima traktuoti kaip tam tikrą savo resursų naudojimą“, – Žinių radijo laidoje „Klaipėdos ringas“ ketvirtadienį sakė A. Bilotaitė.

REKLAMA

 

V. Grubliauskas teigė apgailestaujantis, kad kai kuriuos nervina džiazas.

 

„Klaipėdoje yra ir operinės, ir simfoninės muzikos festivalių. Jie paprašo ir gauna (pinigų, – red. past.). Kalbant dėl viešų susitikimų, tą, ką jūs minite kaip administracinius resursus, kažkas matosi ar girdisi, tai būtent ir yra proga, netgi ir, sakyčiau, yra rubrika viename iš dienraščių „Klausk valdžios drąsiai“ – tam, kad užduotų klausimus ir atsakytų. Tai yra ėjimas ir tiesioginis bendravimas su visuomene, kuris po to apsukamas, tarsi vėlgi tai – resursas, kuris naudojamas ne pagal paskirtį“, – kalbėjo V. Grubliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

 

Paskambinusi į radiją klausytoja pasipiktino, kad rinkimų kampanijos metu A. Bilotaitės automobilis buvo matomas pastatytas pažeidžiant kelių eismo taisykles.

 

„Rinkimų kampanijos metu išsinuomojome „smartukus“ – tikrai kukli mašinytė. Mes ją apklijavome tam tikra reklama ir ji važinėjo po Klaipėdą – tai gerokai pigiau nei tie didžiuliai stendai. (...) Klausimas dėl eismo taisyklių pažeidimo – kiek buvo atvejų, kai tave sustabdo arba tu palieki automobilį netinkamoje vietoje ir kažkaip yra išviešinama, – visais atvejais aš gaudavau pranešimą iš kelių policijos, turėdavau susimokėti baudą, tą ir padarydavau“, – kalbėjo A. Bilotaitė ir pridūrė, kad šįkart jokio pranešimo iš kelių policijos nėra gavusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Politikė pasistengė įgelti ir dabartiniam merui.

 

„Į mane kreipėsi žmonės, kurie sakė, kad ir pats meras kartkartėmis pravažiuoja ir prieš „plytą“ ir pažeidžia kelių eismo taisykles“, – sakė ji.

 

V. Grubliauskas nurodė, kad socialiniame tinkle yra nuotraukų, kuriose matyti, jog A. Bilotaitės automobilis pastatytas pažeidžiant kelių eismo taisykles. Pats jis atrėmė oponentės kaltinimus.

 

„Gyvenime neatsimenu, kad būčiau važiavęs (per „plytą“, – red. past.), bet vaizduotė yra stipresnė už bet kokią realybę, – tad pirmyn vaizduotei“, – sakė jis.

 

Taip pat V. Grubliauskas nurodė, kad greitį kartais viršija 5–7 kilometrais.

 

Antrasis merų rinkimų turas vyks šį sekmadienį.

 

 

Parengė Ieva Kazlauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų