REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Teks šiek tiek suvaržyti savo pomėgius bei veiksmų laisvę, antraip negalėsite pasiekti tikslo ir daug prarasite. Leiskite sau pasvajoti, bet nepainiokite tikrovės su fantazijomis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Avinas Teks šiek tiek suvaržyti savo pomėgius bei veiksmų laisvę, antraip negalėsite pasiekti tikslo ir daug prarasite. Leiskite sau pasvajoti, bet nepainiokite tikrovės su fantazijomis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikriausiai išsisklaidys kai kurios abejonės. Kritiškai įvertinsite savo žinias bei sugebėjimus. Staiga gali atsirasti netikėtų poreikių ir troškimų. Jei tai susiję su draugyste, meile, kūniškais malonumais, nesunkiai juos realizuosite.

REKLAMA

Dvyniai Savo rankose laikysite vadžias ir sumaniai judėsite pirmyn. Kantrybė, darbštumas ir tam tikras dosnumas padės jums siekti tikslo. Tačiau per didelis jūsų pasitenkinimas savimi, reiklumas kitiems kels nerimą, nejaukumą.

Vėžys Tikriausiai gausite žinią, kuri išvaduos jus nuo savarankiško apsisprendimo. Nusimato draugiškų susitikimų, pasimatymų. Sulauksite ausį glostančių pažadų, naudingų patarimų.

Liūtas Gilinsitės į asmeninius reikalus, šeimynines problemas. Jeigu dėl ko nors negalite apsispręsti, jums reikėtų pasikliauti patikrintomis galimybėmis. Versle rizikuokite tik protingai apskaičiuodami, pasverdami kiekvieną būsimą žingsnį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Jums derėtų uoliai vykdyti jau prisiimtus įsipareigojimus ir nesiblaškyti. Palanku tvarkyti būsto, nuosavybės reikalus, vienaip ar kitaip atsinaujinti pagal esamas galimybes. Flirtas, romantika maloniai skaidrins kasdienybę.

Svarstyklės Pasinaudokite polėkio akimirka, jei norite nuveikti ką nors, kam anksčiau negalėjote pasiryžti arba ką pradėjote ir užmetėte. Tai pravers tiek tvarkant profesinius reikalus, tiek kuriant materialinę gerovę ar asmeninę laimę.

Skorpionas Šiandien aktyviai bendrausite. Galimi nenumatyti įvykiai, kontaktai, kurie šiek tiek išmuš jus iš vėžių. Tačiau sugebėsite rasti bendrą kalbą, kompromisą net su tais, kurie jums nepritaria. Labai parūps meilės romantika, seksas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien turėsite drąsos, reikalingos transformacijai, permainoms. Būsite linkę rizikuoti, ir jums gali pasisekti. Ypač jei yra palaikančių asmenų. Bet kuriuo atveju visomis priemonėmis stengsitės neprarasti profesinių, finansinių pozicijų.

Ožiaragis Susikaupę darbuositės ir stengsitės neatsilikti nuo progreso. Jei ką tik padarėte žingsnelį atgal spręsdami kokią nors problemą (arba jos nespręsdami), galite pamėginti susigrąžinti prarastas pozicijas. Gali padėti įtakingas asmuo.

Vandenis Išaugs jūsų dalykinės ambicijos ir kūrybinės galios, netrūks paramos siekiant finansavimo, diegiant reformas versle, darbe. Patartina kontroliuoti savo kalbą, atsižvelgiant į tai, su kuo tenka bendrauti.

Žuvys Jums gali pasisekti, jei ieškote kontaktų su reikalingais žmonėmis, sprendžiate bendradarbiavimo klausimus, ketinate leistis į kelionę. Tikėtina vertinga informacija, neblogi mokslo, tarptautinio projekto ar kolektyvinio darbo rezultatai.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų