REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jūs esate kartu, bet santykiai atrodo beskoniai? Tai – vienas signalų, kad netenkate kažko svarbaus! Kokie ženklai rodo, kad nors judu esate kartu, kažkas – jau ne taip?  

REKLAMA
REKLAMA

1. Judu nekalbate apie ateitį. Gyventi šia diena – puiku, tačiau jei visiškai nekuriate planų, ką ketinate veikti kartu po pusės metų ar metų, tai gali reikšti, kad jūsų santykiams liko visai nedaug. Kurti ateities planus – akivaizdus sveikų ilgalaikių santykių požymis.

REKLAMA

2. Jis sako, kad nesutvertas šeimai. Ne paslaptis, kad dažniausiai nuo minties apie šeimą bėga vyrai. Atrodytų, tai – pats tikriausias barjeras, neleidžiantis kurti rimtų santykių, tačiau dauguma moterų jį ignoruoja, o vėliau paslapčia tikisi, kad jis vis dėlto apsigalvos. Taigi pats metas būtų pažvelgti tiesai į akis: jei vyras sąžiningai pasako, kad šeima – ne jam, o moteris vis dėlto trokšta jaukaus šeimos židinio – metas skirtis arba palaidoti viltis, kad vieną dieną jis ims ir pasipirš.

REKLAMA
REKLAMA

3. Yra atsarginių variantų. Jei abu partneriai arba vienas jų turi akivaizdų atsarginį variantą – žmogų, su kuriuo norėtų būti jei nutrūktų šie santykiai, anksčiau ar vėliau to varianto iš tikrųjų prireiks, nes šie santykiai nutrūks. Tai negalioja draugystės pradžioje, tačiau vėliau iš vidaus pagraužia net ir tvirčiausius santykius.

4. Jus sieja tik seksas. Jei seksą būtų galima pavadinti poras siejančia ir kartu laikančia jungtimi, sunku būtų nusakyti, kiek artimi jie yra vienas kitam. Nes poros kaip dviejų žmonių sąjungai intymumo, artumo suteikia visai kiti dalykai, kurie turėtų egzistuoti šalia sekso. Karštas seksas yra puiku, tačiau vien jo nepakanka norint palaikyti pilnaverčius santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Jus sieja daug kas, bet tik ne seksas. Jei tarp jūsų nėra šio santykiams svarbaus elemento, veikiausiai tai – pabaigos pradžia. Tiesa, kalbama ne apie tas situacijas, kai pora atsisako sekso sąmoningai, pavyzdžiui, puoselėdama skaistumą iki vestuvių ar esant kitoms priežastims laikinai susilaikyti. Sekso išnykimas tampa pavojingu toms poroms, kurios santykių pradžioje mėgavosi kūniškais santykiais, bet ilgainiui pradėjo gyventi kaip kaimynai, kartkartėmis prisimindami, jog nesimylėjo jau visą amžinybę.

6. Abu elgiatės kaip vienišiai. Nors ir gyvenate kartu, tačiau kiekvienas turite savo atskirą gyvenimą, atskirus draugus, neturite bendrų pomėgių ir nematote reikalo įsipareigoti, derinti savo laisvalaikį ar svarbesnius sprendimus su partneriu planais.

REKLAMA

7. Neskiriate laiko savo santykiams. Tai – daugelio porų su stažu klaida: jų santykiuose į pirmą vietą vis dažniau iškyla vaikai, rūpinimasis tėvais, darbas, kiti reikalai. Ir tik paskui, jei liks laiko, galima ką nors nuveikti drauge. Jei jūsų santykiuose prioritetai susidėliojo būtent taip – metas keisti: arba prioritetus, arba santykius.

8. Bijote, kad jis (ji) nesupras. Jei vienas jūsų turi didelę paslaptį, arba šimtus mažų paslaptėlių, kurių neatskleidžia tik dėl to, kad partneris nesupras, santykiai gali būti pasmerkti. Jei bijote pasakyti tiesą – vadinasi, nenorite pasirodyti partneriui toks, koks esate. Kuo toliau, tuo daugiau diskomforto kels ši pozicija.

REKLAMA

9. Neturite savo gyvenimo. Tapote partnerio dalimi, jūsų asmenybė visiškai ištirpo. Tokie santykiai – tarsi lazda, kuri muša abiem galais. Priklausomasis partneris praranda savo gyvenimą ir jaučiasi nebe laimingas, o tik pasiaukojąs. Antrajam užkraunama sunki našta: būti visiškai atsakingam už kito žmogaus gyvenimą, kai ne taip ištartas žodis ar neteisingai priimtas sprendimas antrai pusei reikštų gyvenimo griūtį.

10. Vengiate ginčų. Kai pora visiškai nekonfliktuoja ir nesiginčija – ne visada rodo sklandžius ir nekomplikuotus santykius. Dažniausiai tai reiškia, kad kažkuris vienas narys nuolat užgniaužia prieštaravimus savyje, bijo išsakyti savo nuomonę. Leiskite sau pajusti emocijas, parodykite partneriui, kas kelia jums džiaugsmą, o kas – abejones ar nepasitenkinimą. Šiek tiek ginčų netgi dar labiau suartina.

Suaugusiems.lt - Erotinės prekės  

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų