REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 17 d. horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Avinas Šiandien jums stigs praktiškumo, konkretumo, todėl pastangos rimtai paplušėti pasiteisins nebent buityje. Daug dėmesio reikalaus šeimos nariai, vargins nesusipratimai, intrigos. Galimi virškinimo sutrikimai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandieną laukite sumaišties, jeigu neapdairiai elgėtės su pinigais, vertingais daiktais. Ko nors galite nerasti arba mėtyti pėdas, jeigu iš jūsų ko nors reikalaus pažįstami žmonės, draugai.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien gali susijaukti jūsų planai. Galbūt kur nors pavėluosite, ką nors prarasite arba pamiršite pažadą. Galite klaidingai interpretuoti išgirstą naujieną ir taip paskleisti gandus.

Vėžys Tikriausiai teks užsiimti reikalais, susijusiais su šeimos pinigais, namų apyvokos reikmenimis, buitine technika ir pan. Vilios parduotuvės ir nepigios laisvalaikio pramogos. Jūsų dosnumu mielai pasinaudos artimieji.

Liūtas Susidursite su problema, jeigu jums teks pirkti dovaną, organizuoti vaišes, pobūvį ar renginį. Jausitės atsakingi už tuos, kurie jame dalyvaus. Kur kas mieliau plauktumėte pasroviui. Galite romantiškai įsimylėti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nelaukite, kol nusilps imunitetas ir ims kibti žiemos ligos. Vertėtų kuo skubiau palepinti organizmą sveiku vitaminingu maistu, geru poilsiu, nes jums tiesiog būtina sveikatos ir grožio profilaktika. Nepatartina griežta dieta.

Svarstyklės Tikriausiai bus nelengva susikalbėti su namiškiais, galite susidurti su jų nejautrumu, abejingumu, veidmainiškumu. To išvengsite, jei patys būsite nuoširdūs ir atskleisite savo jausmus bei pasidomėsite aplinkinių rūpesčiais.

Skorpionas Emocinių išgyvenimų gali sukelti seksualinės problemos. Galbūt pasijusite nusivylę meilės reikalais, tačiau viskas priklauso nuo jūsų pačių norų bei požiūrio. Galbūt teks atiduoti seną skolą, skubiai sumokėti mokesčius ar baudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Keistoka diena. Jums stigs aplinkinių palaikymo ir supratimo. Pasireikš vidinė sumaištis. Bus sunku rasti racionalų sprendimą, apginti savo nuomonę ir interesus. Tačiau tai nuteiks filosofiškai. 

Ožiaragis Tikėtinas keblus pokalbis su artimu žmogumi. Jei tas žmogus jums dažnai nepritaria, oponuoja, jo argumentus vertinsite prieštaringai. Viena vertus, patyliukais paisysite jų, kita vertus, demonstruosite, jog ignoruojate, atmetate.

Vandenis Būsite nusiteikę kolektyviniams užsiėmimams, šurmulingiems renginiams. Galimas intriguojamas renginys, pramoga. Tikėtini smagūs susitikimai su senais bičiuliais. Nežaiskite mylimo žmogaus jausmais.

Žuvys Jus gali varginti pagirios arba paūmėjusi sveikatos problema. Gerai, jeigu jums nereiks niekur važiuoti ar dirbti, viešai kalbėti, antraip laukia keblumai. Pasistenkite psichiškai ir fiziškai nepervargti, jei norite, kad savijauta greit pagerėtų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų