REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su mergina (vaikinu) susitikinėjate jau keletą mėnesių ir kasdien vis labiau knieti paklausti, kiek sekso partnerių ji (jis) turėjo iki Jūsų, tačiau to padaryti niekaip neišdrįstate?  

REKLAMA
REKLAMA

Klausimas kyla tik vienas – ką darytumėte Jūs, antrosios pusės paklausti apie praeityje turėtų sekso partnerių skaičių? Atskleistumėte tiesą ir išdėliotumėte visas kortas ar kukliai nudelbtumėte akis ir tikrąjį sekso partnerių skaičių laikinai nutylėtumėte? Tiesa visgi yra ta, kad apie savo seksualinę praeitį pasakoti skuba tikrai ne kiekvienas.

REKLAMA

Kyla klausimas kodėl? Juk net patiems didžiausiems meilužiams (ypač jei jie itin jauno amžiaus) pasigirti, jog per tokį trumpą laiką miegojo su 10 partnerių ir daugiau, nėra labai malonu. Taigi atsakymas, į anksčiau iškeltą klausimą yra labai paprastas.

Keista, jei moteris, mylėdamasi tris kartus per dieną su skirtingais partneriais ištisus metus ar pusantrų laikoma padoria. O jei jau permiega su 20 skirtingų vaikinų bene 50 kartų tai jau siaubinga? Taigi ar būtų teisinga tokiu atveju šiuos žmones teisti? Manytume, kad nelabai. Juk nereikia pamiršti, kad šiuolaikinių žmonių, kitaip nei mūsų tėvų ar senelių, požiūris į seksą ir lytinius santykius ženkliai skiriasi. Kaip diena ir naktis. Šiomis dienomis žmonės seksą pardavinėja kaip įrankį, prekę, vien tam, kad numalšintų vienatvės jausmą ir pasijustų nors minutei kam nors reikalingi.

REKLAMA
REKLAMA

Vienos nakties nuotykiai. Koks būtų Jūsų požiūris į vyrą/moterį, kuris Jūsų vilionėms pasiduotų jau po pirmojo pasimatymo ir su Jumis permiegotų? Tikriausiai – ne itin teigiamai. O jei ji (jis) permiegoti sutiktų tik po mėnesio draugystės, tačiau paaiškėtų, kad iki Jūsų mylimas žmogus turėjo net 20 skirtingų sekso partnerių? Kas tada?

Juk klaidų praeityje daugiau ar mažiau esame padarę kiekvienas, todėl laikyti nuoskaudos ar už jas teisti būtų negarbinga. Tačiau prieš tai privalėtumėte papasakoti apie tai mylimam žmogui, juk paslapčių tarp Jūsų neturėtų būti. O teisti už anksčiau padarytas klaidas ir nuodėmes nereikėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kodėl meluojame apie buvusių partnerių skaičių? Kai kurie vyrai ir moterys mėgsta gerokai padidinti buvusių mylimųjų skaičių. Ne paslaptis, jog taip yra todėl, jog norima padaryti įspūdį, kitaip tariant prieš antrąją pusę pasipuikuoti nepriekaištingais gebėjimais lovoje. Tačiau kaip reaguotumėte, sužinojęs, jog antroji pusė, prieš sutikdama Jus, buvo aistringa vienos nakties nuotykių gerbėjas? Natūralu, jog iš pradžių būtumėte ne itin patenkintas ir svarstytumėte, esamų santykių perspektyvas.

Tačiau skubotų sprendimų daryti nereikėtų, juk nė vienas nesame tobulas, be to kiekvienas praeityje esame pridarę daugiau ar mažiau klaidų. Visgi už viską svarbiau – esamasis laikas, dabartiniai mūsų poelgiai, todėl svarbiausias turėtų būti faktas tas, jog dabar būdami kartu jaučiatės puikiai ir galvoti bei prisiminti praeityje buvusių klaidų tiesiog neverta. Juk nė vienas nesame tobulas, ar gi ne? O ir santykiai su antrąja pusė turėtų būti grindžiami pasitikėjimu bei atvirumu vienas kitam, todėl tokį svarbų dalyką kaip praeityje buvusių seksualinių partnerių skaičius neturėtų būti nuo jo(s) slepiamas.

Beje, žvelgiant iš statistinės perspektyvos - vyrai šioje srityje pirmauja ir gerokai lenkia moteris. Mat pastarosios per gyvenimą vidutiniškai turi 4 skirtingus sekso partnerius, o vyrai net 9!

Suaugusiems.lt  - Erotinės prekės

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų