REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saulės ir Mėnulio užtemimai žmones domino nuo seniausių laikų. Šiems gamtos reiškiniams buvo priskiriamos įvairios mistinės galios. Nemažai reikšmės jiems teikia ir šiuolaikiniai astrologai.

Saulės ir Mėnulio užtemimai žmones domino nuo seniausių laikų. Šiems gamtos reiškiniams buvo priskiriamos įvairios mistinės galios. Nemažai reikšmės jiems teikia ir šiuolaikiniai astrologai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokios įtakos mums gali turėti Saulės užtemimas kovo 20-ąją, pasakoja astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė.

REKLAMA

Didžiausią poveikį pajus Žuvys

Saulės užtemimas astrologijoje yra siejamas su nauja pradžia, sąmoningumu bei veiksmais, kurie yra nukreipiami į ateitį. Tai tarsi sąmoningai mūsų pasirinkti veiksmai, sukelti naujų pokyčių siekio dėl praeityje išgyvento skausmo, kančių ar praradimų.

Kadangi šis užtemimas vyks šalia besileidžiančio karminio mazgo, tai bus paliestos praeities temos, neišgryninti santykiai ir panašiai.

Didžiausią užtemimo poveikį pajus tie žmonės, kurie turi planetų Žuvies zodiako ženkle, bei visi kiti, turintys planetų paskutiniuose zodiako laipsniuose.

REKLAMA
REKLAMA

Užtemimo poveikis bus juntamas dvi savaitės prieš ir dvi savaites po užtemimo. Šiuo metu nepriiminėkite svarbių sprendimų, atsisakykite ilgalaikių kelionių, nepasirašinėkite naujų sutarčių. Taip pat venkite chirurginių operacijų. Tai fatališkas, sunkiai prognozuojamas laikas, todėl visi veiksmai, atliekami šituo užtemimo laikotarpiu, yra karminiai.

Taigi, visą kovo mėnesį naudinga išlaukti. Žinoma, būtina priminti, jog fataliniai įvykiai gali būti tiek pozityvūs, tiek ir negatyvūs.

Poveikis didesnis vyrams, vadovams, tėvams

Užtemimo metu tiek Saulė, tiek Mėnulis bus Žuvies ženkle, todėl esminė šio astrologinio reiškinio įtaka palies sferas, priklausančias nuo šio zodiako ženklo įtakoje – dvasinę ir psichinę sveikatą, dvasingumą, empatiją, aukojimąsi, iliuzijas, melą, svajingumą, kūrybą, realybės ignoravimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Reiktų labai atsargiai rinktis maistą, nes padidės apsinuodijimo maistu pavojus. Atsargiai vartokite medikamentus, laikykitės medikų paskirtų dozių. Užtemimo laikotarpiu sustiprės organizmo jautrumas cheminėms medžiagoms, todėl labai lengvai galite perdozuoti vaistų.

Atsargiai vartokite ir alkoholį. Priminsiu, jog Žuvų zodiako ženklas yra susijęs su polinkiu į „kaifą“, noru svaigintis, taip gali dar labiau sustiprinti polinkį į iliuzijas. Todėl kovo mėnesį rekomenduotina atsisakyti svaigalų vartojimo. Nepasirašykite dokumentų, nes galima apgaulė, informacijos iškreipimas ar svarbių faktų nutylėjimas. Mėnesį paskirkite savo fizinės ir dvasinės sveikatos stiprinimui.

REKLAMA

Šio užtemimo poveikis nebus trumpalaikis. Kai kuriais atvejais jis užsitęs nuo pusės metų ir ilgiau. Beje, Saulės užtemimo poveikis simboliškai stipresnis turėtų būti vyrams, vadovams, tėvams. Tačiau tai, ką čia pateikiau – tik bendro pobūdžio informacija. Norintys sužinoti, kokios įtakos užtemimas turės jiems asmeniškai, reikėtų tartis su astrologu, priduria R. Baliutavičiūtė Kungienė.

Daugiau informacijos apie kovo 20 dieną Žuvų zodiako ženklo 30-ajame laipsnyje vyksiantį visišką Saulės užtemimą bei kitomis temomis rasite tinklalapyje www.asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų