REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei vyras laimėjo jos širdį, tai netrukus susipažins ir artimiau. Ji su vyru, kurį myli, elgiasi kaip su savo nuosavybe. Bet tik lovoje jis iš tikrųjų susipažįsta su savo aistringąja.

REKLAMA
REKLAMA

Išoriškai viešumoje ji norėtų būti dama, kuri atsiduoda rafinuotai ir nenatūraliai, šalia savo išrinktojo tampa instinktyvi. Su ja nereikia didelių pastangų meilės žaidimui. Ji yra ta aktyvioji pusė, sugalvojami naujų žaidimo būdų, kad patiktų partneriui ir pati pasiektų ne vieną kulminaciją. Kuo ilgiau, tuo mieliau! O tai priklauso nuo jėgų, kurių turi tik darbingi vyrai. Naktis ilga, o mylinčios Skorpionės išmonė, sumanymai – neišmatuojami. Jei tik kuris vyras neatlaikys jos aukštų reikalavimų ir pasiieškos sau kiek mažiau aistringos draugės, jis tuoj pat dings iš jos akiračio. Kartais atsiranda individų, galvojančių apie tai, kodėl su puikia Skorpione viskas klostosi ne taip gerai.

REKLAMA

Jokia moteris neduos tiek daug vyrui, jokia kita nėra tokia lipšni ir išradinga sekso reikaluose. Pasak senovės padavimų, jautriausia jos vieta – genitalijos. Ji susilaiko nuo ilgų įžangų ir mielai sutrumpina pauzes.

Lieknos kaip nendrės Skorpiono moterys mėgsta padaužiškus, valiūkiškus sportiškus žaidimus. Tačiau jos niekuomet nenori pasiekti kulminacijos per anksti. Jos nėra vištos dedeklės, aptarnaujamos gaidžio.

REKLAMA
REKLAMA

Susumavę visas čia išnagrinėtos Skorpiono moters teigiamas savybes, pamatysime, kad pozityviosios nusveria negatyviąsias. Jei apskritai galima manyti esant negatyvų tai, ką parašėme apie Marso ir Plutono globotinę. 

Supervyrų šiai moteriai galima rasti kiekviename Zodiake. Bet visų pirma tai – jausmingieji tipai Vėžys ir Žuvys, galintys pasinerti su ja į palaimingą buvimą dviese. Vėžiui jos reikia kaip varomosios jėgos savo karjerai pasiekti. Ji tinka seksualiai. Skorpionė leidžia kiek pailsėti, kad jis galėtų atgauti savo jėgas. Su Žuvų vyru ji išmoksta svajoti. Kadangi ji nenori priimti dovanų, tai suteikia jam pasitikėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelės vyrą ji myli dėl supratingo takto ir susitaikymo su likimu (su pastaruoju ji dažnai sutapatina save). Besitvardančiam ji laiku duos porciją pipirų. Ji sutaria ir su Ožiaragio vyru, kurio pareigų vykdymu paremtą gyvenimo būdą paįvairina aistringomis meilės valandėlėmis.

Ji puikiausiai sutaria ir su Liūtu bei Dvynių vyru. Jai patinka Liūto temperamentas ir meilus būdas. Dvyniams ji galėtų būti ta trečiąja moterimi, nes ji geriausiai galėtų pakelti nuotaiką, padrąsinti ir paskatinti du kartus apviltus Dvynius.

REKLAMA

Šaulys tokiai drąsiai moteriai tikrai tiktų. Tik jam tektų atsisakyti savo medžioklių svetimose teritorijose, kad nesukeltų Skorpionės pavydo.

Jautis ir Svarstyklės labai greitai pasiduoda, bet Skorpionei nepatinka greita sėkmė. Ji nuolat nori dėl ko nors pakovoti. Su Jaučiu jai tai beveik pavyksta, su pusiausvyra ir taika besirūpinančiomis Svarstyklėmis – rečiau.

Jau tuomet geriau su Avinu. Jų dažnos rietenos įneša gyvumo, praskaidrina orą, kuriuo lengviau kvėpuoti susitaikius.

Dar lieka Vandeniai ir broliai Skorpionai. Jų seksualinės nuotaikos beveik tokios pat kaip Skorpionės. Deja, gali kilti nesutarimų, kas, esant tokiems santykiams, vadovauja. Tuomet jie gali sutikti stiprų vienas kito pasipriešinimą.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų