REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 18 d. horoskopas 12 Zodiako ženklų

Avinas Nors įtaka iš šalies dažniausiai bus žalinga, savimi pasikliauti rizikinga. Pirmasis įspūdis, staigūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia bus neskubėti ir tikrinti jus pasiekiančią informaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Neverta vaikytis naudos: bus sunku tinkamai susiorientuoti finansiniuose reikaluose, galite pervertinti ir savo galimybes.

REKLAMA

Dvyniai Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta. Mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga.

Vėžys Nepatartina tvarkyti skubių reikalų – tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes. Nepalanku tvarkyti piniginių reikalų.

Liūtas Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, jūs rasite greitą ir tinkamą išeitį. Draugais, padėjėjais nepasikliaukite. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų.

Svarstyklės Nieko rimto nesiimkite: vėliau teks koreguoti šios dienos sprendimus ir veiksmus. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui, be reikalo neįtarinėkite.

Skorpionas Būsite linkę neobjektyviai vertinti – arba nejausite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Darbe būkite itin atidūs gaunamai informacijai.

Šaulys Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, dalykiniais partneriais, tačiau ir patys save galite suklaidinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nebus lengva: gresia nusivylimai ir nuoskaudos. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis, nes galite padaryti klaidų, kurios pridarys nuostolių.

Vandenis Netikėti dienos kaprizai gali sugriauti jūsų stabilumo pagrindą. Jei neskubėsite nieko spręsti ir atidėsite tai kitam mėnesiui, situacija išsispręs jūsų naudai.

Žuvys Sunki diena ir emociškai, ir fiziškai. Galite pasijusti bejėgiai prieš gautas naujienas, susiklosčiusias aplinkybes, bet viltį išsaugoti būtina. Vakaras bus šviesesnis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų