REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaulio moteriai meilės žaidimams nereikia miegamojo. Lauke ji jaučiasi žymiai laisviau. Ji niekuomet ilgai neužtrunka meilės žaidime. Šaulė nori būti patenkinta, po to – prisiglausti prie savo mylimojo. Pagrindinis dalykas – atsipalaidavimo jausmas po meilės žaidimo. Tai sąžiningumas pačiai sau.

REKLAMA
REKLAMA

Apskritai sekso ir meilės Šaulio ženklo moteris labai rimtai nevertina. Į atostogų pažintis nereikia dėti per daug vilčių. Seksui ji neteikia itin didelės reikšmės, nors nevengia aistringų juokų, pokštų ar tuščių pramogų.

REKLAMA

Nemėgsta šiurkštumo. Be to, turi savo kaprizų: kai vyras šalia jos jau beveik pasiruošęs aistringai patenkinti savo norus, ji gali atsitraukti, nusigręžti.

Pasak senovės astrologų, jautriausios Šaulės kūno vietos – šlaunys ir klubai. Laimi tas, kuris demonstruoja savo glamonių meną, daugiau dėmesio skirdamas būtent šioms vietoms, ir bučiniais ją sujaudina. Tačiau tik beveik: ji mėgsta tokius erotinius žaidimus, bet taip pat nori būti patenkinta laiku.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu Šaulio moteris ko nors įsigeidžia, to ir siekia, net jei tai būtų geriausios draugės vyras. Tačiau ji nėra lengvabūdė mergaitė, puolanti ant kiekvieno einančio pro šalį. Šaulė – protinga moteris, kuri atidžiai renkasi, kam suteiks malonę būti jos draugijoje. Tarp žvaigždžių tipų yra individualistų, prie kurių Šaulio moteris skrenda lyg ant sparnų. Visų pirma tai Liūtas.

Jis yra lygiai toks pat kaip ir ji – kupinas susižavėjimo bei entuziazmo. Dėl savo jautraus būdo Liūtas geriausiai jaučia, kada Šaulio moteris nori smagiai praleisti laiką dviese.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antrasis Šaulės favoritas – Avinas. Jis, kaip ir Šaulio moteris, puikiai jaučia gamtą. Taip pat labai mėgsta keliauti. Ir sekso atžvilgiu yra vienas iš greitesnių, o tai labai atitinka Šaulio moters aistras.

Kiek mažiau ramybės santykiuose su žvaigždės broliu Šaulio vyru. Tačiau santykiai gali būti patvarūs dėl abipusės tolerancijos.

Šaulio moters siela gimininga Svarstyklių ir Jaučio tipams. Čia nereikia atmesti ir meilės iš pirmo žvilgsnio. Deja, abu Veneros globotiniai linkę kiek paviršutiniškai flirtuoti.

REKLAMA

Žuvų vyras supranta, kada Šaulė nori nutraukti tvirtus ryšius. Tuomet jis nori išsiaiškinti savo jausmus, o ji po išsiskyrimo pareiškia, kad jis yra jos geriausias.

Bičiuliški santykiai yra su Vandenio ir Dvynių vyrais. Tik kyla klausimas, kas kurio turi saugotis. Vandenis greičiausiai įtikins Šaulę laisvai interpretuoti gyvenimo būdą, o Dvynys taps pataikūnu, nes jis visuomet turi keletą slaptų ketinimų.

Skorpiono vyras, deja, yra per mažas individualistas, kad galėtų pažaboti Šaulio moterį (tai pavyksta visiems, išskyrus jį). O kai apsiginklavęs geluonimi jis virsta pavydžiu elniu, greita ir vikri Šaulio moteris sprunka nuo jo.
 Su Vėžiu, Mergele ar Ožiaragiu ji gyventų ir mylėtųsi tarsi sulėtintame kino filme. Priešingu atveju jiems apsvaigtų galva. 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų