REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei jau moteris Ožiaragis pasiryžo atsigulti su vyru j lovą, ilgai nedvejodama taip ir pasielgia. Įžangai jai užtenka kokteilio ir prieblandos. Kad įrodytų, kokia aistringa yra Ožiaragio moteris, daugiau jai nieko ir nereikia.

REKLAMA
REKLAMA

Ji greitai nusprendžia, kas jai labiausiai patinka. Vyrui nereikia ilgai būti mokytoju. Ji visur dalyvauja kartu. Šios moterys ištvermingos, todėl mėgsta darbingus, kūrybingus vyrus.

REKLAMA

Galų gale kiekviena Ožiaragio moteris pasiekia apogėjų – iš ledkalnio nebelieka nieko. Ji nori patenkinti savo aistrą ir būti pilnavertė žmona. Vyras, pasirinkęs Ožiaragio moterį, turėtų apsiprasti su aistringais šūksniais ir su „smurto žymėmis“ – įdrėskimais ar mėlynėmis. Nepaisant jos sauso, nuobodaus būdo, Ožiaragio moteriai reikia daug glamonių. Laimi tas, kas žino jos erogenines zonas. Švelnios nugaros glamonės ją uždega. Malonus krūtų ir šlaunų stimuliavimas slenkant žemyn link kelių ją atpalaiduoja, nes po ilgos darbo dienos ji išsiilgusi švelnumo ir begalinio atsidavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras, nesugebantis šito duoti, greitai pamatys antrąją medalio pusę: ji atsuks savo šaltus pečius ir pasiieškos šeimos draugo. Galbūt ji pasirinks vienatvę arba susitiks su drauge ir iškoneveiks tokį vyrą.

Ideali santuoka galėtų būti su Jaučio vyru. Jis gali palaukti, nes tai naudinga abiem. Jis taip pat yra idealus pagalbininkas, kai ji vadovauja Amūro iškyloms. Bet jis irgi turi įtakos jos jausmų kulminacijai. Jautis turi ištvermės, kurios moteris Ožiaragis reikalauja iš savo mylimojo.
 Su vyru Mergele ji gyvens, kol įsitikins fiziniu ir dvasiniu suderinamumu. Su laiku jis supras, kaip nuostabu gyventi ir mylėtis su ženklo, kurį valdo giliamintis Saturnas, moterimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Erotiniame duete su Vėžio ar Žuvų vyru Ožiaragio moteris dainuoja pirmuoju balsu, bet tik pataiso, jei jis nepataiko į taktą. Vėžio ar Žuvų vyrui ji nuolaidžiaus lovoje, o tai lemia abipusę sėkmę.

Būnant su ženklo broliu Ožiaragiu neaplenks baisus nuobodulys, nes jo erotinė fantazija nėra pernelyg audringa. Tačiau šis ryšys gali būti patvarus, nes kasdieniame gyvenime jų interesai sutampa.

Antroje vietoje galėtų būti Skorpionas. Jis kartais irgi nieko prieš išbandyti seksualinius nuklydimus.

Daug bendrų interesų Ožiaragio moterį sieja su Vandenio vyru. Besikalbėdami apie Dievą ir pasaulį, abu nukrypsta į aistringus žaidimus. Ar to užtenka, galima pasakyti po septynerių metų.

REKLAMA

Su Liūtu moteris Ožiaragis elgiasi tarsi žvėrių tramdytoja. Tačiau ji turėtų nepamiršti, kad dresuoti Liūtai praranda aistrą karštiems žaidimams.

Santykiai su Avinu ar Šauliu dažniausiai nutrūksta. Avinas nori kakta pramušti sieną, o Šaulys eina savo vingiuotais keliais. Tik labai išmintinga Ožiaragio moteris, sugebanti diplomatiškai ir su didele kantrybe nuslėpti savo geismus, turėtų bendrauti su kuriuo nors iš šių dviejų.

Svarstyklių ir Dvynių charakteriai yra priešingi moters Ožiaragio būdui.

Apie Ožiaragio moterį galima pasakyti ir tai, kad ji gali susiorientuoti iš pažiūros negalimuose santykiuose. Jos valia gali kalnus nuversti. Ožiaragio moteris norėtų santuokoje groti pirmuoju smuiku, bet taip pat mielai groja ir antruoju, jei jos partneris atkakliai laikosi pirmosios partijos.  

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų