REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugeliui dažnai tenka naudotis savo „Mac“ kompiuteriu viešose vietose, kuriose reikia saugoti savo privatumą ir prieigą prie asmeninio įrenginio. Tiesa, ne visada pavyksta.

REKLAMA
REKLAMA

„Tether“ – tai aplikacija, skirta išmaniajam telefonui „iPhone“, kuri gali atrakinti kompiuterį „Mac“, kai esate šalia jo, ir užrakinti kompiuterį, kai nuo jo nutolstate.

REKLAMA

Norint naudotis „Tether“, programą reikia įdiegti į „Mac“ ir „iPhone“ (ar bet kokį kitą „iOS 8“ versiją turintį įrenginį su „Bluetooth“ ryšiu). Vos tik įdiegus ir paleidus programas abiejuose įrenginiuose, įvyksta automatinis suporavimas ir tiek „Mac“, tiek „iPhone“ yra susiejami.

„Tether“ naudoja mažai energijos suvartojančią „Bluetooth“ ryšio versiją (BLE), o tai reiškia, kad nuolat naudojantis programa nedarys įtakos greitam baterijos išsikrovimui.

REKLAMA
REKLAMA

Programa suderinama su šiais „Mac“ modeliais:

„iMac“, 2012 metų pabaigos ir vėlesniais; „MacBook Pro“, 2012 metų vidurio ir vėlesniais; „MacBook Air“, 2011 metų vidurio ir vėlesniais; „Mac mini“, 2011 vidurio ir vėlesniais; „Mac Pro“, 2013 pabaigos ir vėlesniais.

„Tether“, skirtą „iOS“, galima nemokamai atsisiųsti iš „App Store“. „Mac“ versiją siųstis iš čia.

Paulius Orinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų