REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siekdama padaryti savo partnerį laimingą, pati ne kažin kiek patirties turinti Vandenio moteris ieško naujų meilės meno variantų. Ar ji pati patirs pasitenkinimą, jai nėra taip svarbu. Nepaisant to, po visko ji yra tokia švelni, kaip nė viena kita moteris. Ji tuojau pat suras savo partnerio erogenines zonas ir po truputį maloniai, ramiai, bet efektyviai kels aistrą. Ji pati dažnai išsigąsta partnerio pirštų žaidimo. Vandenio moteris yra lėto starto šalininkė. Jai mielesnis ilgas žaidimas, keliantis aistrą, ir tik po jo įvykstantis sprogimas. Per daug stiprus rankų miklumas jai nepatinka. Kaip mylinti moteris ji trokšta absoliutaus švelnumo. Kulkšnys ir blauzdos yra jos jautriausios kūno vietos. Tik neskubėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Mokantiems susivaldyti vyrams po ilgesnio koketavimo bus atlyginta puikiomis sekso variacijomis.

„Vesk, ir tu juoksiesi iki išprotėjimo!“ Šis atodūsis išsprūdo vienam sutuoktiniui, kuris ruošėsi švęsti su Vandenio moterimi sidabrines vestuves! Šiame sakinyje yra truputis tiesos. Deja, yra vyrų, kurie pernelyg apvilia šią Urano globotinę.

REKLAMA

Dėl savo visiems žinomo noro padėti Vandenio moteris dažnai sutinka tuos netikruosius. Tai lengvabūdžiai žmonės, ieškantys įvairumo svetimose lovose. Su Vandenio moterimi verta bandyti artimai bendrauti.

Ji pirmenybę teikia diplomatiškai švelniam Svarstyklių tipui arba permainingiems Dvyniams. Svarstyklių vyro rankose ji rami, nes jis išlaiko pusiausvyrą tarp sugebėjimo įsijausti, valdytis ir energingai imtis darbo. Su Dvynių vyru ji daug juokiasi. Ir miegamajame viskas klostosi puikiai.

REKLAMA
REKLAMA

Su Vandeniu puiki sielos giminystė. Jie vienas kitam suteikia laisvę, kuri kartais leidžia atsidurti netgi svetimoje lovoje, – jeigu Vandenio moteris būna neteisingai suprasta.

Stipraus vyro silpnąsias puses Vandenio moteris išmoksta pažinti su Avinu. Kai gerai žinomas greituolis nusileidžia jos ilgų įžangų seksualiems troškimams, niekas negali nepavykti.

Kadangi Vandenio moteris dažnai oponuoja pati sau, ji galėtų sutarti ir su vyru Mergele. Ji tvirtai įsitikins, kad tai nėra bedvasis šykštuolis, kokiu jį kai kas laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visai kitoks yra Šaulio vyras. Su juo Vandenio moterį jungia smalsumas, kuriuo ji vėliau atskleidžia jo piktas užmačias. Žuvų vyras, kaip ir ji, yra pasirengęs padėti. Tik labai sunku yra padėti, kai vienas nori tik duoti ir nenori priimti.

Ožiaragis, nepaisant charakterio skirtumų, gali Vandenio moteriai duoti turtus, kurių jai reikia vargšams išdalinti. Ji rūpinasi ir jo seksualine gerove.

Liūtas mielai ja pasipuošia, nes jos puikios idėjos, auksinė širdis ir turtingos žinios nelieka nepastebėtos, o didesnė dalis to dėmesio tenka ir jam.

Ji ir Vėžį išvilioja iš slėptuvės, net kai jo kritika kartais ją įsiutina taip, kad jis beveik visą laiką turi su ja taikytis. Ji gali rasti bendrą kalbą su kiekvienu, turinčiu bent truputį noro tartis. Ji susidoroja ir su Jaučiu ar Skorpionu, nors bijo Jaučio ragų ir Skorpiono geluonies. Abu turėtų ką nors sugalvoti, norėdami išlaikyti, išsaugoti Vandenio moterį. Dažnai tai netgi pavyksta...  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų