REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Daugeliui žmonių sunku įsivaizduoti gyvenimą be augintinių. Gyvūnai suteikia draugiją, švelnumą ir apsaugą. Užsimezgus unikaliam žmonių ir gyvūnų ryšiui, gyvūnai gali tapti žaidimų draugais ir partneriais, svarbia gyvenimo dalimi. Šiandieninėje visuomenėje gyvūnai-augintiniai padeda daugeliui žmonių kovoti su stresu ir nerimu. Jų reikšmė ir svarba mūsų gyvenime neretai prilygsta artimiausiems šeimos nariams.

REKLAMA
REKLAMA

Nenuostabu, kad šiandien, kai tik turime galimybę, stengiamės su savo augintiniu praleisti daugiau laiko, nei porą valandų, kai grįžtame vakare namo, todėl vedamės juos ne tik pasivaikščioti, bet ir į svečius, renginius ir net į kavines, keliaujame Lietuvoje ir už jos ribų.

REKLAMA

Būtent dėl to gyvūnų mylėtojams aktualu žinoti, kur jie gali lankytis, pramogauti ir leisti laisvalaikį kartu su savo augintiniais. Gyvūnams draugiškas vietas nuo šiol galite rasti adresu http://www.draugiskigyvunams.lt/ - tai naujas VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projektas, kuriame sisteminama ir kaupiama informacija apie keturkojus įsileidžiančias kavines, barus, viešbučius ir pan. Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Druskininkai, Panevėžys, Nida, Palanga – tai miestai, kuriuose rasite apie 600 draugiškų gyvūnams vietų. Iš jų - 165 kavinės/barai ir 414 apgyvendinimo paslaugas teikiančių įstaigų. Taip pat su keturkoju draugu priima „Douglas“ parduotuvė (Gedimino pr. 16, Vilnius) bei Nevyriausybinių Organizacijų Avilys – nevyriausybinių organizacijų ir socialinių inovatorių darbo, kūrybos ir bendravimo erdvė (Gedimino pr. 21/2, Vilnius).

REKLAMA
REKLAMA

Tinklapyje taip pat rasite interaktyvų žemėlapį vietų, kurios priima lankytojus su gyvūnais (žemėlapis nuolat pildomas ir tobulinamas). Na, o popierinių žemėlapių galite ieškoti kavinėse, kurias iš tolo atpažinsite iš „Draugiški gyvūnams“ lipduko, kviečiančio Jus užeiti. Pastebėję, kad jūsų su augintiniu pamėgta vieta nėra įtraukta į žemėlapį, būtinai susisiekite su projekto koordinatoriais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų