REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Dėl finansinių nesklandumų gali sugriūti šios dienos planai – ir asmeniniai, ir dalykiniai. Netiks pinigus investuoti, skolinti, nepalankūs finansiniai sandoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Neverta imtis svarbių, o ypač finansinių, reikalų tvarkymo – galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami: galite padaryti apmaudžių klaidų. Neskubėkite nieko pasirašinėti, tai gali atsigręžti prieš jus.

REKLAMA

Dvyniai Giliai slėptas nepasitenkinimas savo šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu ar draugu gali išsiveržti dėl menko preteksto. Nepriimkite radikalių sprendimų dėl šeimos, gyvenamosios vietos. Blogas laikas pradėti remontą, pirkti baldus ar naują buitinę techniką.

Vėžys Nauda kol kas – miglotas dalykas. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų, taip galite ir be reikalo susipykti. Pasaugokite vaikus, toliau nuo jų laikykite elektros prietaisus, vaistus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite daromam finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Kita vertus, jei dabartinis darbas įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti.

Mergelė Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų ir partnerių patarimais. Mažiau tikėkite gautais pažadais iš vadovybės ar jums parodytais neva draugiškais jausmais.

Svarstyklės Nesmagus laikas. Nieko rimto neplanuokite. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą, pinigus. Jei ką nors negera sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams, ypač jei teks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar jūsų kelione. Tai blogas laikas planuoti ateitį. Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs, nusivilsite žmogumi, kuris buvo jums autoritetas.

Šaulys Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savo reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe: vadovas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus.

Ožiaragis Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami piniginius, turto reikalus. Pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai – panikuodami tik pabloginsite esamą padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais daugiau nebendrauti.

REKLAMA

Vandenis Nesiafišuokite, jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas. Gali pakenkti intrigantai, tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija ir draugų pažadais. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, šeimos.

Žuvys Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi ir draugais, šaltakraujiškumas, tad gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugų į namus.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų