REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ilgų dvejonių nusprendėme išbandyti sekso žaisliukus. Aš ėmiausi iniciatyvos. Naršiau internete, domėjausi vietinės sekso prekių parduotuvės asortimentu. Mąsčiau, kas mums labiausiai tiktų. Galiausiai įsidrąsinau pasikonsultuoti su simpatiška pardavėja. Ieškojau kažko tokio kaip „blogos mergaitės komplektas“. Pradžiai. Mano viltys buvo išpildytos su kaupu.  

REKLAMA
REKLAMA

Automobilyje, prieš važiuodamas namo, išskirsčiau prekes į du maišelius: vieną pirmai pradžiai, kitą – pabandyti vėliau. Pirmajame atsidūrė sidabro spalvos, kiaušinio formos vibratorius, kurį vyliausi išbandyti pirmiausia. Triušiuko tipo vibratorius irgi buvo sąrašo viršuje. Nedidelį juodą analinį kaištį, įdėmiai apžiūrėjęs priskyriau prie „išbandyti vėliau“. Kartu su juo krepšelyje atsirado spenelių spaustukai, rausvu kailiuku dekoruoti antrankiai ir juodas akių raištis. Nežinojau, kaip ji reaguos į antro maišelio turinį, todėl vyliausi, kad išbandžius pirmąjį, galėsiu su ja apie tai pasikalbėti.

REKLAMA

Atėjo taip ilgai lauktas vakaras. Pagaliau prisipažinau jai, kad lankiausi sekso prekių parduotuvėje ir turiu siurprizą. Ilgai nelaukęs ištraukiau savo pirkinius. Padaviau jai pirmąjį krepšelį ir mėgavausi reakcijomis. Ji krykštavo ir dūsavo liesdama ir junginėdama vibratorius. Žavėjausi jos skruostus nutvieskusiu raudoniu ir širdis plakė stipriau žinant, kad ji taip susijaudinusi.

Kai pasidomėjo, kas antrame krepšelyje, akimirką sudvejojau, bet padaviau jai ir jį. Ji su šypsena išpylė pirkinius ant sofos. Įdėmiai apžiūrėjo vieną po kito. Įvertino analinio kaiščio tvirtumą, lankstumą ir apimtį, palinksėjusi galva žaismingai numetė jį ant sofos. Antrankius pasuko ant piršto ir krykšdama numetė. Paėmusi spenelių spaustukus išbandė ant pirštų ir numetė ant lovos. Neaišku: patiko ar ne. Po trumpos, bet man nemalonios tylos, ji atsigęžė į mane:

REKLAMA
REKLAMA

- Mums reikės lubrikanto...

Jaučiausi lyg laimėjęs loterijoje. Ji pabučiavo mane į skruostą ir pakuždėjo į ausį, kad paimčiau iš šaldytuvo butelį vyno ir ateičiau į miegamąjį. Mikliai susisukau ir nešinas taurėmis įėjau į miegamąjį. Ji sėdėjo ant lovos su šilkiniu chalatėliu. Padaviau jai taurę. Gurkštelėjusi ji net myktelėjo iš malonumo, o man beliko įsivaizduoti, koks didelis kontrastas tarp šalto vyno ir jos kūno temperatūros. Pats irgi vynu apmalšinau augantį troškulį, bet to buvo maža.

- Pirmiausia noriu, kad nusirengtum ir paaiškintum man, kaip viskas veikia.

Žaibiškai išsivadavau iš drabužių ir prisėdau ant lovos, šalia jos. Parodžiau, kaip veikia antrankiai, kaip atrakinti juos rakteliu, kaip prirakinti prie lovos. Ji pasilenkė arčiau ir, lyg pagalve, krūtimis prispaudė mane prie lovos. Man nespėjus suvokti, kas vyksta ji mikliai užspaudė vieną antrankių žiedą man ant riešo. Perkišo per lovos galvūgalį ir prirakino kitą riešą. Man dar neatgavus žado, ji ištraukė iš po pagalvės dvi virvutes. Prie lovos kojūgalio pririšo vieną čiurną, o paskui ir kitą. Kaip erelis išsklėstais sparnais, likau bejėgis. Iš plėšrūno tapau auka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Taip, būtent taip ir reikia, o dabar paleisk mane. Prašau, – aš maldavau sutrikęs, o ji paslaptingai šypsojosi.

Ji lengvai perbėgo nagais per mano pilvuką, pusiau gyvą erekciją ir sėklides. Jai glostant mano penis stangrėjo. Aš pamaži atsipalaidavau, o ji, žiūrėdama į mano penį, tyliai kartojo, kad man bus gera. Nusimetusi chalatą mikliai apsižergė mane per klubus. Ji žaidė su savo prisirpusiais speneliais. Šiek tiek nusileido ir jaučiau, kaip sudrėkusi jos putytė lengvai slysta mano varpa aukštyn-žemyn, bet tik vos liesdamasi. Taip nukreipusi dėmesį ji užrišo man akių raištį. Jaučiausi visiškas bejėgis ir tik mano penis buvo pilnas jėgos.

REKLAMA

Negalėjau matyti, tad sustiprėjo kiti pojūčiai. Girdėjau, kaip ji paėmė pirkinių krepšelį. Nežinau, ką ištraukė. Girdėjau tik kaip atidarė lubrikanto tubelę. Mano visas kūnas įsitempė iš jaudulio. Į jos kankinamai lėtą slidinėjimą mano peniu atsakiau kilnodamas klubus, bet ji ėmė ir nulipo.

- Gali būti šiek tiek šalta... – pasakė ji tyliai.

Stambus lašas vėsaus lubrikanto nusileido ant mano įkaitinto penio ir malonus šiurpas perbėgo kūną. Jis pamaži slydo žemyn. Per galvutę ir iki pagrindo. Ji suėmė mano penį į delną ir lėtai traukė aukštyn nuo pagrindo, nykščiu brūkydama per jautrią galvutę. Aš tik tyliai dejavau iš malonumo, lyg varpoje būtų susikaupusi visa mano gyvastis.

REKLAMA

Pajutau dar vieną vėsią lubrikanto srovelę. Dabar ji vos lietė mano penį. Tirštas lubrikantas lėtai vervėjo žemyn ant mano sėklidžių. Ji dar pridėjo lubrikanto ir vėsios srovelės apgaubė mano jautrius rutuliukus. Vyliausi, kad ji ims juos masažuoti, bet ji dar užpylė lubrikanto ir ėmė stimuliuoti varpą. Kitos rankos pirštai, lyg netyčia, nuslydo per mano sėklides ir palietė išangę. Neįprastas jausmas apėmė kūną, kai ji pirštų galiukais ėmė ten masažuoti. Vis drąsiau ir drąsiau. Dar kartą stipriai susimuisčiau, bandžiau ištrūkti, bet nesėkmingai. Kai ji spustelėjo vieną pirštą gilyn, supratau, kad būsiu pats sau išsirinkęs analinį kaištį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Atsipalaiduok, juk nenori, kad sužeisčiau... – tyliai murkė ji stimuliuodama mano stangrią varpą ir brukdama vidun jau du pirštus.

Mane draskė skirtingi jausmai: noras, kad ji greičiau padėtų man baigti ir baimė, kad ji lenda į netyrinėtą teritoriją. Ji įsitaisė man tarp kojų, jas praskėtė ir kilstelėjo kelius – kad galėtų geriau prieiti. Vėl truputį pažaidusi su gerai lubrikuota išange ėmė brukti vidun kaiščio galiuką. Ji buvo atkakli, bet švelni. Kas kartą man stipriau suspaudus raumenis, stabtelėdavo ir leisdavo atsipalaiduoti.

REKLAMA

Sukišusi man beveik pusę kaiščio, vėl grįžo ranka prie mano styrančios varpos. Žinoma, ir kad pamalonintų, ir kad dėmesį nukreiptų. Dejavau įkalintas kažkur tarp skausmo ir geismo. Galiausiai, paskutinis kaiščio išsiplėtimas, buvo sukištas į mano mažą skylutę. Savo įjautrinta oda jaučiau jos karštą alsavimą ir tai mane tik dar labiau jaudino.

Kai ji susitelkė ties penio galvutės čiulpčiojimu, aš beveik pamiršau, apie svetimkūnį išangėje. Paimdavo jį giliai ir lėtai ištraukdavo pliaukštelėdama sau per liežuvį. Mikliai čiulpė sukdama ratus liežuviu aplink jautrią galvutę. Svajojau suimti už ją plaukų ir sugrūsti savo varpą dar giliau, dar greičiau kaišioti ją jai į burną. Jaučiau, kad ji stengiasi iš paskutiniųjų. Susikaupusi čiulpė varpą ir ranka atsargiai judino kaištį mano analinėje angoje. Jaučiau kaip iš gelmių kyla orgazmas. Nevalingai siūbavau klubais, dusliais atodūsiais skaitindamas ją nesiliauti. Po kelių akimirkų mano sėkla gausiai išsiliejo. Ji iščiulpė ir nurijo viską iki paskutiniu lašo.

REKLAMA

Gulėjau lovoje ir bandžiau grįžti į realybę. Ji nuėmė man akių raištį, nusegė antrankius, atrišo kojas. Tada atsigulė šalia ir prisiglaudė visu kūnu. Jaučiau kaip nežymiai ji virpa ir įsivaizdavau, kokia yra sudrėkusi.

- Kodel nesakei, kad tai darysi? – pasiteiravau.

- O tai visi žaislai buvo man?.. Nieko nesakei, - apsimetė ji kvailute.

Ištiesęs ranką pasiėmiau vyno taurę ir išsišiepiau:

- Supranti, kad dabar bus mano eilė...

Suaugusiems.lt inf. - Erotinės prekės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų