REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Lengva ranka švaistysite kaltinimus, pažadus, pinigus, arba tuo kaltinsite kitus, ieškosite atpirkimo ožių ir galimybės atgauti tai, ką praradote. Verčiau nerizikuokite savo saugumu, ramybe dėl laikino populiarumo ir netikrų vertybių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Rimtų padarinių gali sukelti neapgalvotai mesta frazė arba tyčinė provokacija, aštri kritika. Verčiau būkite reiklesni sau, o ne kitiems. Tykos pavojai gatvėje. Venkite viršyti greitį, o jei kur nors eisite tamsoje, naudokite atšvaitus.

REKLAMA

Dvyniai Įtempta atmosfera gali susidaryti namie, santykiuose su šeimos nariais. Nesielkite grubiai ir netaktiškai, nes sulauksite aštrios reakcijos. Neskubėkite nutraukti santykių, daryti impulsyvių išvadų. Gresia avarijos, tad būkite atidūs.

Vėžys Aktyvi diena. Noriai bendrausite su vaikais, sportuosite, išbandysite jėgas žaidimuose, kūryboje, arba tiesiog smagiai flirtuosite. Galite nukentėti dėl per didelio azartiškumo, noro rizikuoti arba dėl lengvabūdiško, provokuojančio elgesio.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nestokosite energijos ir noro suktis darbų verpete. Tačiau per skubėjimą, nepamatuotą drąsą galimos rimtos avarijos, traumos, problemos darbe. Jūsų arba artimo žmogaus sveikatai gali iškilti pavojus.

Mergelė Taikiai bendrauti ir tartis jums trukdys ambicijos. Nei jūs, nei kiti nenorės nusileisti, todėl gali susidaryti aštri situacija, kils ginčų. Įsiaudrinus kalbos gali baigtis agresyviais veiksmais.

Svarstyklės Prieštaringa diena. Pinigai ir seksas bus pagrindiniai dalykai, teikiantys džiaugsmą. Pagunda nerti į meilės nuotykius arba nevaržomai išlaidauti, rizikuoti versle gali jums per daug kainuoti. Saugokite nuo pavojų vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Diena nerami, avaringa, tad būkite labai atsargūs tiek kelyje, tiek pasisakydami viešumoje ar teisme, kalbėdami su valdininkais, žiniasklaida, kad nepakenktumėte sau ir kitiems. Jūsų priešai gudriai spendžia spąstus, neįkliūkite.

Šaulys Įtampos debesys susitvenks virš galvos. Stigs darnos, ramybės, kažkas staiga gali sujaukti jūsų planus ar dienotvarkę. Iš savęs ir kitų reikalaukite atsakomybės kantrybės, atsargumo. Galite nusivilti kolega arba jums svarbiu asmeniu.

Ožiaragis Regis, iškils grėsmė susikompromituoti per abejotinus visuomeninius ar asmeninius ryšius, finansines aferas. Su originaliais užmojais susijusių reikalų šiandien nė neverta planuoti - viskas gali apsiversti aukštyn kojomis.

REKLAMA

Vandenis Šią dieną leiskite ramiai, daug ilsėkitės ir venkite viešumo, jei tik tai įmanoma. Labai lengva įsivelti į intrigas bei užsitarnauti kažkieno slaptą ir ilgalaikį nepalankumą. Saugokite sveikatą, nevartokite alkoholio.

Žuvys Regis, pasijusite labai pavargę nuo triukšmo, šurmulio ir įtemptų darbų. Savijautą blogins įvairūs rūpesčiai, artimo žmogaus elgesys. Gali kilti emocijų ar net agresijos proveržis.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų